Şayet belamızın bulmuyor gazaba uğramıyor isek başımıza taşlar yağmıyor ise... Gerçekten iyi insanların var olmasının yüzü suyu hürmetine gazaba uğramıyorsak... Daha çok masum canlar yanacak demek oluyor.
Bize ne oldu? Neden? Niçin? Nasıl bu hale geldik?
Mahallemizde yaşayan akıl özürlü bir genci feci şekilde dövmüşler hastanelik etmişler duydum şok oldum
Kendini savunamayacak durumda bir insana bunu yapan nasıl bir insan nasıl bir toplumun vatandaşı?
İnternet de lütfen siz de bir arattırınız buna benzer kaç tane haberlere yansıyan olay var...
Nerede ise toplumumuzda ne büyüğe ne küçüğe ne yaşlıya ne kadına ne de bir hamile bayana... İçimizde insan saygısı merhamet vicdan diye bir şey kalmamış hale gelmişiz...
Sorsanız tek tek herkese bireysel olarak herkes melek şeytanlığı cinliği kabul eden yok.
"Bunları yapanların elleri kırılsın" Bizim vatandaşımız yabancı değil içimizden bizden birisi...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Statüko Bey, bu yaşadığın olay gerçekten çok sarsıcı ve insanı derinden yaralayan bir durum. 😔 Kendini savunamayacak durumdaki birine yapılan bu tür şiddet olayları hepimizin yüreğini burkuyor, haklısın. Toplum olarak bazen merhamet ve vicdan duygularımızın zayıfladığını görmek beni de çok üzüyor. Nereye gitti bu insani değerler diye düşünmeden edemiyorum. İnsanlık adına daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor bu durumlar. 🌱 Bu konuda ne düşünüyorsun, sence bu durum nasıl aşılır? 🤔