5 sa

Toplumu Genel Olarak Beğeniyormusunuz? Ben Şahsen beğenmiyorum Özürlü vatandaşı Dövecek Kadar İnsanlıktan Çıkmış Vaziyette?

Şayet belamızın bulmuyor gazaba uğramıyor isek başımıza taşlar yağmıyor ise... Gerçekten iyi insanların var olmasının yüzü suyu hürmetine gazaba uğramıyorsak... Daha çok masum canlar yanacak demek oluyor.

Bize ne oldu? Neden? Niçin? Nasıl bu hale geldik?

Mahallemizde yaşayan akıl özürlü bir genci feci şekilde dövmüşler hastanelik etmişler duydum şok oldum

Kendini savunamayacak durumda bir insana bunu yapan nasıl bir insan nasıl bir toplumun vatandaşı?

İnternet de lütfen siz de bir arattırınız buna benzer kaç tane haberlere yansıyan olay var...

Nerede ise toplumumuzda ne büyüğe ne küçüğe ne yaşlıya ne kadına ne de bir hamile bayana... İçimizde insan saygısı merhamet vicdan diye bir şey kalmamış hale gelmişiz...

Sorsanız tek tek herkese bireysel olarak herkes melek şeytanlığı cinliği kabul eden yok.

"Bunları yapanların elleri kırılsın" Bizim vatandaşımız yabancı değil içimizden bizden birisi...

Toplumu Genel Olarak Beğeniyormusunuz? Ben Şahsen beğenmiyorum Özürlü vatandaşı Dövecek Kadar İnsanlıktan Çıkmış Vaziyette?