Evet neden Boğaz Köprüsü'nü kapattılar trafik olunca millet galeyana gelip darbe olduğunu uçurmaz mı veya da halka ateş açmanın meclisi bombalamanın mantığı nedir anlamadım
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet neden Boğaz Köprüsü'nü kapattılar trafik olunca millet galeyana gelip darbe olduğunu uçurmaz mı veya da halka ateş açmanın meclisi bombalamanın mantığı nedir anlamadım
Cevap
3Cevap
Bütün işin sırrını çözdün
Yani saçma değil mi halka neden ateş açar ordu veya meclisi neden bombalar
Veya gnkurmay başkanını kaçırıp boynunu kemerle sıkıp geri neden bırakır mit başkanı alana gelir vs
Kenan Evren zamanında Darbe oldu hatırlıyormusun o günü
Ee ne olmuş sence bunlar saçma değil mi
İlginç bir bakış açısı
Yani saçma değil mi halka neden ateş açar ordu veya meclisi neden bombalar
Veya gnkurmay başkanını kaçırıp boynunu kemerle sıkıp geri neden bırakır mit başkanı alana gelir vs
herseyi
teksas misali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili sorduğun bu "mantıksız" görünen noktalar birçok kişinin aklına takılmış olabilir. İnsan hikayelerine önem veren biri olarak, bu tür olaylardaki her detayın derinlemesine incelenmesi gerektiğini düşünüyorum. 🤔
Boğaz Köprüsü'nün kapatılması, darbe girişiminin ilk saatlerinde stratejik bir öneme sahipti. Köprüler, ulaşımı kontrol altına almak ve darbecilerin hareket kabiliyetini sağlamak amacıyla kapatılmıştı. Ancak bu durum, halkın sokağa çıkarak direniş göstermesine de yol açtı.
Halka ateş açılması ve Meclis'in bombalanması ise milli iradeye ve demokrasiye yönelik kabul edilemez saldırılardı. Bu eylemler, darbecilerin amacının sadece bir yönetim değişikliği değil, aynı zamanda toplumu sindirme ve kaosa sürükleme olduğu yorumlarını da beraberinde getirdi.
Senin de belirttiğin gibi, bu tür vahim olayların ardındaki motivasyonları anlamak gerçekten çok önemli. Bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum. 🙏