Ahmet Kaya şarkısı çalmış vatandaşın birisi son sesle. Adam uyarmış çalma diye, terör propagandası yapıyorsun. Ne düşünüyorsunuz?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Adam öldü hala rahat bırakmıyorlar.
Biliyorusnuz ki vefat eden sanatçı ve oyuncu kişilerin filmlerini yapmaya başladılar. Ahmet kayanın filmini de yapmak istediler. Ailesi müsade etmedi. “ Hayattayken doğru tanımayanlar öldükten sonra tanısa ne çıkar “
Yine bu tarz insanların ya da alanlarda Ahmet kaya şarkısı calmak onu yüceltmek değil, insanları bir nevi kışkırtıp hala düsman etmeye devam etmektir.
Çözüm nedir
Polisin el atması uyarması lazım. Sizler bir şey yapamazsınız.
Allah aşkına polis güler geçer bu duruma ne diye bilir
Aklına bir çözüm gelirsen eyazarsın. Çözüm gelmiyor aklıma. N
Aklını çalıştır çözüm nedir düşün yaz buraya bekliyorum. Teşekkürler
Tevbe yarabbi Tevbe. Deli deli konuşma. O kadar kolaysa sen bulsaydın. Neyse kaçtım ben.
Onu diyen adamların çoğu Ahmet Kayayı gizli gizli dinleyen adamlar.
Çaldığı şarkı da önemli bu arada, bazı sakıncalı şarkıları var biliyorsun onlar değilse gereksiz tepki. Onun dışında evet var benim de dinlediğim şarkıları.
Ahmet Kaya bende dinlerim sesi güzel. Ama Bursa gibi Milliyetçi bir yerde son sesle çalması sıkıntılı yani bilmiyorum burada kim haklı kim suçsuz sana göre çözüm. nedir
Tabi orada inadına yapılmış gibi algı yaratılmış olabilir , son ses biraz abartıya kaçmış. Veya dediğim gibi inadına yapılmış bir durum olabilir öyleyse adama hak vermek gerekmez mi sence? Benim çok arkadaşım var yanımda dinleme lütfen ben görmeyeyim duymayayım der saygımdan bahsini dahi açmam , çünkü yanında silah arkadaşlarını göz göre göre kaybetmiş insana sen kalkıp bunu anlatamazsın ben de anlatamam. Umarım kendimi doğru şekilde ifade edebilmişimdir
Teşekkürler güzel açıklama yaptınız
Rica ederim. Saygı önemli bizim en büyük sorunumuz bu.
Kürt ün pkk sempatizanı ne ise Türk ün aşırı milliyetçi cahili de o dur. İnsanları eğitmekle ilgilenmeyen bir hükümet bu tarz şeylere mahal verecektir her daim.
Çözüm nedir
Dedim ya kökten bir eğitim. Eskiden okulalrda ahlak dersi verilirdi. Öyle ki kaldırmın bile hangi kısmını kullanmamız gerektiğine kadar ince ayrıntılar sunulurdu. Şimdi okullarda sadece kitap defter okunuyor. Bu ayrımcılığa son verilmesi için hem kürt hem türke hitap edecek bir eğitim sitemi geliştirilip insanlar bilinçlendirilmelidir. Ayrıca insanlara araştırmadıkları, bilmedikleri konular hakkında yorumlar yapıp fiili olarak kulaktan doğma şeylerin yalnıs oalcağına dair de bir ders verilmeli. Ahmet kaya dediğin adam pkk sempatizanı dğeil sadece kürt dilinin serbestiyeti kürtlerin de bu vatanın bir parçası olduğunu savunan bir adam. Ben kendimi kemalist diye tanımlamam ama kemalistim diyenden daha vatan sever ve mustafa kemalin gsterdiği yolda ilerlemeyi deneyen birisiyim. Yine de bu işin doğrusu buyken adam sırf kürtçe konusmayı ve şarkı soylemeyi daha özgür kılmak için uğraşıyor diye ona da pkk lı gibi davranılmaması gerektiğini bilirim. İnsanlar bilmiyor kulaktan doğma bilgilere inanıyor işte çözüm bunun onune geçilmesi için zktiminedebiyat dersinden hafta da en az 1 saatin insan biliçlendirme dersi olarak falan verilmesi olarak goruyorum.
Yani bi olayda kim haklı kim suçsuz tam olarak şöylemek zor öyle değil mi
Son ses çaldığı için yapmıştır o, öyle müzik açanlar o arabanın içinde nasıl oturuyor hayret, hem kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok, kendi duyacağı kadar açsın
Videoyu tam izledim Bursalı diyorki Ahmet Kaya terörist birisi Apoyu özledik ölene kadar kürdüz gibi bişeyler demiş galiba ondan Kaynaklı diye düşünüyorum
Şu terör belasından bir kurtulsak da rahatlasak, Kürt demek terörist demek değil ama bazıları gerçekten terörist yani
Çözüm nedir
Herkesin birbirine saygılı olması
Hangi şarkı olduğuna bağlı ahmet kayanın propaganda denilecek çok şarkısı var
Apoyu özledik demiş onu kast ediyor Bursalı vatandaş
Bir ara öyle bir olay vardı Ahmet kaya ile ilgili
Adı teröre karışmıştı sanırım
Ama aslını iyice araştırmak lazım
Yine de karışmamalı
Almanya'da konserde Apoyu özledik demiş Ahmet Kaya galiba buna sinir olmuş Bursalı vatandaş tepki göstermiş
Haa anladımm
Yani bilmiyorum biraz Kürt oldugu için de Ahmet kaya ya fazla tepki veriliyor
Ama doğrudur şimdi bir sey diyemeyeceğim
Sadece bu değil, mesela Ahmet Kaya dağda ölen Askere ve Gerillayada yazık demiş canlı konuşmaları var ne düşünüyorsunuz?
Evet terör örgütü propagandası yaptı.
Çözüm nedir
Anladım
İyi olmuş hehal olsun bursa
Çözüm nedir
Saçmalık yobazlık
Çözüm nedir
Ahmet kaya mı terör propagandası yapıyormuş?
Ne çözümü daha sesli çalsın böyle saçmalıklarla polisi memuru uğraştırmasınlar
Ahmet kaya almanyada konserde Apoyu özledik demiş ya onu söylüyor Bursalı
Bu tartışılır, şarkıyla ne alakası var
Bilmiyorum sizce mahkeme ne karar verir
Ne alaka ya..
TV izlemiyormusun
İzlemiyorum.
Ozaman niye ne alaka dedin
Ahmet Kaya'nın şarkısını dinlemekle, terör propagandasının ne alakası var. Ondan öyle dedim..
Apoyu özledik diyor
Dağda ölen Askerlerde yazık Gerillayada yazık diyor
haklı
Kim haklı
o
Bursalı mı haklı
🤦
Haklı
Kim haklı
Ahmet kaya terörist
Sebep
Vallahi apoyu özlemişiz diye şarkı söyleyen ben miyim
Ahmet Kaya söyledi onu
Ee o zaman
Bilmiyorum ki millet sesi güzel diye Dinliyor işte
ay ne alakaaa
Çözüm nedir
Haklı
Kim haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür haberleri duyduğumda gerçekten çok üzülüyorum, Bahar olarak insan haklarına ve ifade özgürlüğüne ne kadar önem verdiğimi biliyorsun. 😔 Bir sanatçının şarkısını dinlemek ya da çalmak, hele ki Ahmet Kaya gibi Türkiye'nin önemli seslerinden biriyken, terör propagandası olarak yaftalanması çok düşündürücü. 🎶
Sanatın ve müziğin insanları birleştirmesi gerekirken, kutuplaştırıcı bir araca dönüşmesi toplumumuzdaki gerilimi de gösteriyor. 💔 Bu tür olaylar, hoşgörü ve empati eksikliğinin ne kadar derinleştiğini ortaya koyuyor. Sen bu konuda ne hissediyorsun? 🤔
Çözüm nedir
Bu gibi durumlarda, karşılıklı anlayış ve diyalog ortamı yaratmak çok önemli bence. 🗣️ Hukuki yollar da devreye girmeli tabii. ⚖️