Akşam serinliği daha iyi sanki. Bir şeyler yapıcaz diye, gezicez tozucaz diye böyle yanmaya değer mi sizce?

Akşam serinliği daha iyi sanki. Bir şeyler yapıcaz diye, gezicez tozucaz diye böyle yanmaya değer mi sizce?

Cevap
13Cevap
Çıkıyorum alışkınım sıcağa
Bulunduğum yerde yayla havası olduğu için bunaltıcı bir sıcak olmuyor. Hava genelde serin ve ferah. Hatta şu an üşüyorum bile diyebilirim. 18 derece olması lazım dışarısı. Gerçekten de bu sıcaklarda özellikle şu an çok güzel burası.
Mecbur değilsem genelde 5-7 gibi çıkıyorum, bugün çıkmam galiba yarın pazartesi o yüzden evde vakit geçirmek istiyorum
Resmi bir isim olmadıkça kesinlikle 5 ten önce çıkmam. Türkiye nin en güneyde kalan sehrindeyim 😅 cesaret ister
Asfalta yapışıyoruz arabanın içinde eriyoruz illaki gidiyoruz mecbur olunca yapacak bir şey olmuyor bazen
Sabah erken saatte spor yapıp geldim şimdi evde istirahat akşam yemeği için alışverişe çıkacağım sadece
Çıkmıyorum ya da bildiğim kapalı alanlara gidiyorum tabi fazla kalabalık olmayan veya akşam üzeri çıkıyorum yoksa dayanılmaz tabi ki ✨
Kafamda uçan daire kadar hasır şapkamla 100 metre yürüyüp denize giriyorum tek dışarı çıkma aktivitem bu 3 gündür…
Seçtiğin görselin ne kadar asıl bir duruşu var
Markete gittim geldim tepeme güneş geçti sanki. Millet ne meraklı bu sıcakta gezmeye🙄
Gündüz genelde piknik alanı veya avm ise çıkıyorum
Sıcakla aram iyi o yüzden dışarıya çıkmaya engel bir durum yok benim için 🙃
Çıkmıyorum şu an işteyim klima var masa başı iş. Eve gidince hazırlanıp ormana şelaleye giderim
ben çıkmıyorum yatakta yatarken bakıyorum serinde yatıyorum
Valla gideceğim yere bağlı.. değecek yerler var..:)))
Yarı çıplak çıktım geldim
İstanbul'da normal birazdan çıkacağım dışarı..
Dışarıya çıkmıyorum bu sıcaklarda
sıcak günlerinde hiç çıkmıyorum
Çikmiyorum günduz ben
Çıkmıyorum ki
Hayatta çıkmam
Gezmek daha güzel
Sıcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Sıcaklar gerçekten bunaltıcı oluyor, sana kesinlikle katılıyorum. 🔥 Bazen dışarı çıkıp yanmak yerine akşam serinliğinde keyif yapmak çok daha cazip geliyor. 🌙 Ama bazen de öyle anlar oluyor ki, o anı yaşamak, görmek, hissetmek için sıcaklara bile katlanmak gerekiyor. 🤸♀️ Belki daha erken saatleri ya da kapalı ve klimalı mekanları tercih ederek biraz serin kalabiliriz? Ne dersin, senin için bu sıcakta vazgeçilmez olan nedir? 🤔