Evet, bugün yurt genelin de alarm verildi ve bazı iş yerleri tatil ederken bazısı çalışmaya devam dedi.. Güneş ve bunaltıcı havalar insanda çok etki bırakıyor.. bulantı, baş dönmesi, bitkinlik v. s siz de nasıl bir etki oluyor.. Ve nasıl baş edeceğini biliyor musun?
Bugün yılın en sıcak günü! Güneş ve sıcaklardan etkilenmemek için ne yapılır?
Günaydın abla 🤗 Ben sıcaklardan etkilenmemek için genelde soğuk duş alırım ya da soğuk bir şeyler içerim ama dışarı çıkmak zorundaysak maalesef yapacak bir şey yok ya da klimalı serin ortamlarda durmak en iyisi olabilir belki de
Genelde Güneş ve sıcaktan etkilenmemek için serin yerlerde bulunmak mümkün mertebe evden çıkmamak bol su tüketimi içinde bulunmak çok faydalı, Biz Alanya'da kalıyoruz burada yazlık var gerçekten burası nemli sıcak olduğu için ayrı bir sıcak evden dışarı çıkamıyoruz evlerin içi daha serin oluyor.
Kliması olmayana devlet yardım etsin bu bir doğal afet resmen. Ama insanımız hala akıllanmaz ateş yakar çöp yakar bilinçlenen kimse yok. İklimin değiştiğini gören ne devlet var ne halk var.
Etkilendim galiba. Bayılıcam şimdi. Çay için arkaşlar çay. 😂 Çay harareti alır demişler ama hangi çay dememişler. Akarsu olan çay hararet alırmış, bunca yıl kandırılmışız. Birisi ambulansı arasın.