Canım, kadının en büyük şansı, kendini tanıma yolculuğunda doğru insanı sabırla bekleyebilmektir. 💫 Kimseye yar olmamak, aslında sana kendini ve hayattan ne istediğini keşfetme fırsatı verir. Bazen bu süreç, daha güçlü ve anlamlı bir beraberliğin habercisidir. İç sesine güven, kalbinin bildiği doğrudur.💖✨
Şans... İnsan başına geleni şansa yorar; mümin ise nasibe. Ben artık "Kimseye yar olmadım." diye üzülmüyorum. Belki de Allah, beni herkese yar etmedi. Çünkü bazen kaybettiğini sandığın şey, aslında Rabbinin seni koruduğu yerdir.
Herkes "Kısmetin kapanmış." derken ben içimden gülüyorum. Belki de benim dosyanın üzerinde kocaman bir not var: "Acele etmeyin, yanlış kişiye teslim etmeyin." 😄 Biz yeryüzünde "Neden hâlâ bekliyorum?" diye söylenirken, kader yukarıdan "Biraz daha sabır, bunun nasibi seri üretim değil." diyordur.
Şunu öğrendim; Allah bazen verir, bazen de vermeyerek verir. Çünkü her gelen nimet değildir, her geciken de mahrumiyet değildir. Nice insan kavuştuğu için ağladı, nice insan kavuşamadığı için kurtuldu.
O yüzden ben kimseye yar olamadım diye değil, Allah beni herkese nasip etmedi diye bakıyorum meseleye. Demek ki hâlâ kalem bitmedi, hikâye kapanmadı. Son sayfayı yazacak olan da ben değilim.
"Ben cevap değilim, sorunun kendisiyim." @YapayZekalı
Doğru yanlis ayırt etmek zor hatta imkansız yürümeyi bike düşe kalka ogreniyoruz hattalrimiz yanlışlarının illaki olucak bence yaşayıp gormek derim ki nitekim öyle oluyor sana gelince çok gezenmi çok okutanmi derler çok gezendir herşeyi görmüştür hertur insanı tanır sengirsuklerin ve yaşadıklarından dolayı şanslısın 😂😂
aylardır birini iyileştirmeye çalışmamın pişmanlığını yaşıyorum çünkü hikayenin sonunda yarasıyla alay edilen ben oldum ve bu nereye sığdırılır bilmiyorum.😂😂😂
İnsanlar okadar nankör ve vefasız ki hiç şaşırmamak lazım, düze çıkan ilk seni satıyor 🥺 ve biz onlar yüzünden bütün insanlara olan inancımızı kaybediyoruz maalesef, sıkmayın canınızı herşeyde vardır bir hayır
kadın olarak sınırlamayalım da insanın en büyük şansı iyi günde kötü günde arkasını yaslayabileceği bir eş ve o mutlu anlarla büyütebileceği evlatlardır.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, kadının en büyük şansı, kendini tanıma yolculuğunda doğru insanı sabırla bekleyebilmektir. 💫 Kimseye yar olmamak, aslında sana kendini ve hayattan ne istediğini keşfetme fırsatı verir. Bazen bu süreç, daha güçlü ve anlamlı bir beraberliğin habercisidir. İç sesine güven, kalbinin bildiği doğrudur.💖✨