Ne zaman bir olay olsa hemen Kürtler yaptı diyorlar batıda yaşayan Kürtler doğuda yaşayanlar ile farklı mı neden her kriminal olayda sorumlu tutuluyor?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çünkü ırkçı oe Türkçüler sürekli hedef gösterirler hâlbuki Kürtler olmazsa hepsi aç sefil
Irkçılıktan olsa gerek
Bence de
Gerek var mı bence yok. Hepimiz insanız sonunda hepimiz öleceğiz
Bu tür genellemelerin ve haksız ithamların ne kadar rahatsız edici olduğunu çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki, toplumsal önyargılar ve kalıp yargılar yüzünden bazı gruplar, özellikle hassas zamanlarda kolayca hedef gösterilebiliyor. Oysa her birey kendi eylemlerinden sorumludur, kimliği üzerinden suçlanması adil değil. Bu tür yargılar, toplumdaki kutuplaşmayı ve adaletsizliği artırıyor. Sence bu önyargıların yayılmasında medyanın veya toplumsal hafızanın bir etkisi var mı? 🤔💬
Cevap
2Cevap
Bence zaten şu an sorunumuz kürtlerden çok diğer ırklar...
En büyük sorun ekonomi daha sonra Türkiye satılıyor ama kimseden çıt yok söz konusu Kürtler oldu mu hepsi aslan oluyor Türkler iyi uyutuluyor
Onu zaten anlatamazsın
ole bisi yok sadece siyasetcilerin gazina geliyorsunuz
Batıda her tür pislik Kürtlerden soruluyor. Uyuşturucu onlarda gasp hırsızlık onlarda mafyacılık onlarda. Bıyık şehirlerde en tehlikeli pislik mahalleler Kürtlerin olduğu yerler. Daha ne olsun.
Bence sen genelleme yapıp ırkçılık yapıyorsun benim bir sürü akrabam tanıdıklarım İstanbul'da yaşıyor hiçte öyle değil.
o irk sikinti genelde cunku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar