Sizce Kürtler mi daha belalı lazlar mı?
Kürtler.
Lazlar.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarihte Türk kadar bela bir millet daha var mı ac bak bakalim :) dogum kontrolden haberi olmayan 8-10 tane cocuk yapanlardan mi korkucan. 10 degil 2 kardes olsalar kimseyi rahatsiz edemezler. Kalabaliklar diye oyleler. Laz dan kastin karadenizlilerse cilginlar bence :D
Bela dersen Laz a derim. Ama kötü anlamda.. Öyle, Saygı duyulacak bir anlamda demem..
Laz burdan gitsin Diyarbakır a evlerinde buyur ederler, sofrasına konuk ederler, baş üstüne ederler.
Ama Kürt işçilerin Karadeniz de dövüldüğünü duymayan kalmadı.
Oy kullanmadım.
Ne kadar Irkçı bir Soru...
Cevap
24Cevap
Irkçılık gibi olacak (nefret ederim) ama tüm kaçakçılık ve tehlikeli işler Kürt'lerden çıktığına göre onlardır. Ve tanıdığım bikaç arkadaş var çok delikanlı tipler, gözleri kara.
Lazlar iyi niyetlidir merhametlidir yardımseverdir misafirperverdir ama iş belaya buluşma korkusuz olmak meydan okuma silah girince işin içine laz birinci sıraya koyarım doğululara saygım var şimdi burdan bana kalkıp doğulu kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımiz kizmasın 🙂 hepimiz Türkiye Cumhuriyetindeyiz bir bütün bir devletiz
Beladan kasıt dellenme olarak anladım ben açıkçası o yüzden lazlar dedim laz inadından korkarım
Karadenizde neden pkk yok acaba hiç düşündün mü? :D
Erzurumda da Hdp aracını içinde şöför varken yaktılar.
Trabzonda bile bu kadarı olmadı heralde.
lazlar kendi arlarında bok yaparlar ama bize sıçramaz kürtler böyle ne bilim gözüme hoj gelmiyor durumları
Angarali ciktimi biri bir yana digeri ote yana kacar.. onlarin deliligi angaraliyi gorene kadar..
@mastergreeneyes Erzurumlu Dadaş çıkarsa nereye giderler gardaş onu de bir de
Bi hadi ordan git sizin o angaralılığınız bolu il sınırına kadar gel istanbulada angaralımı Karadenizlimi görelim kantarın kaç kilo kardeşim
Yarışalım mı uşagum?
Ama ağir git, hizli kosan atin poku seyrek dusermis..
ırkçılık yapan arkadaşlara son sözüm siz böyle oldukça biz bir bütün olamayız. ben kürtüm
Kürtler bir milletin başına gelecek en büyk bela çünkü ekmeksizler
Lazlar istese kürtlerin soyunu kuruturlar hep büyük mafya kabadayı lazlar dan çıkar ne biliyim kürtler dayağı yer anne baba çağıran cinsler gibi
Onlar Kabadayıları organize suç örgütü yetmez Kürtlerin sadece İzol Aşireti onları yok eder yani diyeceğim Aşiret Ağalarının başşak ağırdır 😃
KÜRTLER BIR KAVGAYA 500 KISI GIRIYOR SILAH DESEN VAR MERHAMETSIZLER
Lazlar yürekli Kürtler işbirlikçi
Lazların neresi yürekli
TÜRKLER kadar belalısı var mı onu sor.
Lazlarda ak47 roket c4 var mı? Nokta
Yürek var * gerek yok askere polise kurşun atmıyor LAZ vatanını seviyor
Samsun canikte uçaksavar üretiliyor kardeşim haberin olsun
Laz pislik yapmaz sorun varsa onla ilgilenir
böyle bir karsılastırma yapamıycam
Evet bu soruyla ırk ayrımı yapanları görüyoruz
En belalı benim deli kadir uleyn ?
lazlar bos yere belalı olmaz tam yerindeler.
Koçgiri derim giderim
Kürtler iyiler
Lazlari bilemem Kürtler belalı tiplerdir
ikisi de adam değil
hadi lan ordan neyimizi gördün böyle b*k atıyorsun lazım bende demek ki hak etmişin lazlar tarafından canın yanmış
kürtler tabı kı her haltın ıcınden onlar cıkar
ne bakımdan belali.
Ben ananei seviyom
bence cahilliğin.
Lazlar fark atar
Kürtler kesinlikle.
Kürtler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?