Ben şahsen Amerikan vatandaşıyım ama olmasaydım Avrupa vatandaşı olurdum.
Amerika
Türkiye
arap ülkeleri
Avrupa ülkeleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Norveç
Ülkemden memnunum. Memnun olmayan ezik ruhlu mankurt sürüsünü dışarı alalım
Hiç şüphen olmasın.
Bunları bana söylemeyeceksin bunları profiline fotoğrafını koyduğun kişiye söyleyeceksin Bu Ülke 100 senedir kemalizmin inşa ettiği eğitim sistemi ile adalet sistemiyle ve ekonomik sistemle yönetiliyor Bunu bana söylemeyeceksin bunu putuna söyleyeceksin Bu ülkede bir başarısızlık varsa kemalizmin başarısızlığıdır bu ülkede bir rezalet varsa kemalizmin rezaletidir. Tayyip şurada sadece 20 yıldır iktidarda bırak da 20 yıllık meseleyi çözsün 100 senelik meseleyi değil. Bunu kendi putuna söyleyeceksin. ismin Ahmet Yani Hz Muhammed'in isimlerinden bir tanesi fakat ruhun Selanikli Yahudi. Bu kadar ikiyüzlü münafıklık ile nasıl yaşadığını kendine soracaksin aynada. bunu aynaya bakıp kendine söyleyeceksin...
Senin gibilerin beynini s**** attı ama farkında değilsiniz Kafanız Yahudi gibi ortalıkta Türküz diye dolaşıyorsunuz sadece sömürülmüş iğdiş edilmiş mankurt yığınısınız başka bir şey değil
Dengim değilsin sokak iti dengim değilsin.
Xiktigimin Selanikli Yahudi dölü seni...
Alman olduğumu söylemiş miydim?
Arap Ülkesi Kuveyt Veya Katar
Şampiyonlar Ligi Zenginlikte 😁
Katar, Suudi Arabistan yahut Özbekistan olabilir.
İngiltere
Afrika
Aynen
Lübnan shsjs
Mars.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ahmett744, bu gerçekten düşündürücü bir soru. 🌍 Ben de eğer seçme şansım olsaydı, insan haklarına, sosyal adalete ve çevre bilincine verilen önemin yüksek olduğu bir Avrupa ülkesinin vatandaşı olmak isterdim. Toplumların birbirine saygı duyduğu, farklı seslerin duyulabildiği bir yerde yaşamak benim için çok kıymetli. Senin Amerika tercihinin de kendine göre güçlü yanları vardır mutlaka. 😊