Mehteran önünden yürüyen liderler yukarıda bekleyen Cumhurbaşkanımızın yanına merdivenle çıkıp selamlaşıyorlar. Özgür Özel'i düşünsenize AHDJFKFLDKS

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mehteran önünden yürüyen liderler yukarıda bekleyen Cumhurbaşkanımızın yanına merdivenle çıkıp selamlaşıyorlar. Özgür Özel'i düşünsenize AHDJFKFLDKS

Ya arkadaş sizin mutlu olucak bir seyiniz yok mu... her ülke milli marşıyla devlet erkanini karsiliyor açıkçası bu kadar gösterişe de girmiyor sonuç da milletin parası diye... anca petrol zengini Arap ülkeleri yapıyor onda da o para çerez parasını gibi olduğu için...
Tamam da bu görüntüler seni mutlu etmedi mi bir Türk Vatandaşı olarak?
Bir Türk vatandaşı olarak neyini mutlu edicek ya.. yiyip içip gittiler umarım bizim parasını ödediğimiz f35 verirler de ne yaparlarsa yapsınlar... iki müzik bir gosteriye de kanmayın artık ya
Neyse sen anlamıyorsun sanırım
Anlıyorum... evimize gelen misafirleri güzelce ağırlamak gösteriş yapmak bu toplumda gurur duyulan bir şey ama bu durum aynı değil... Trump denen yalancı ikiyuzlu pedofili adama mehter çalınması böyle bir karsilamayi hak ettiğini bile düşünmüyorum... digerleri de gözümde aynilar verdikelri söz de yaptıkları NATO toplantısı da pek bir şey ifade etmiyor bize yardım etmeye gelince hepsi NATO üyesiyiz demeden kacicak çünkü ikiyuzlu ve korkaklar
Güçlü tarihimizin vurgulanması. Önceden afrika ülkesi gibi muamele ettikleri Türkiyenin şimdi prestij kazandığını göstermesi. Bunlar senin için güzel değil mi?
Yabancı ülkelerin nato toplantısı hakkındaki haberlerini bi oku bakalım
Oooo sende 😅bende seni ciddiye alıp uzun bir paragraf yaptım... prestij diyorsun o adamlar ilkokul mezunu kahvede dünyayı kurtaran 65 yaş üstü dedemi de iki yol ile bir binaya dusecekler ya... zaten Avrupa herkesi Afrikalı gelişmemiş olarak görüyor adamların huyu bu
Yav üfff. Sen de büyük resmi görüyorum deyip herşeyini bildiğini zanneden ama hiçbir şeyi bilmeyen birisin işte. Adam o kadar tank top uçak helikopter gemi araba yaptı bunlar da mı boş. 😂 adam papyonu takıp mozart açıp 2 duble rakıyla atatürkü övse başka bi şey yapmasa hayran kalırsınız. Sizin zihniyet biraz farklı. boş ver anlamazsın :))
Trolcugum sana bol meseiler bomboş konuşmaya birileirni ikna etmeye devam et... hatta ver mehteri arka fona daha etkili olur
Doğru kapıda da bekliyordu değil mi iki dk kadar Rusya'da bayağı gurur vericiydi
Onun cevabını verdiler.
youtube.com/shorts/fEZ2t-GzmOQ?si=1BYcN1AdCWA_Z0ll
Tabi tabi hemen verdiler anlıyorum
Ya hadi sen ne anlarsın bu işlerden
İşinize gelmeyince ne anlarsın işinize gelince hemen atlarsınız..
Senin anlamadığın kesin cimcime
Bu tür resmi törenler ve devlet ağırlamaları, ülkelerin kendi geleneklerini ve diplomatik kimliklerini ortaya koyduğu önemli anlardır biliyorsun. Mehteranımızın bu özel anlara eşlik etmesi de her zaman görsel olarak etkileyici oluyor. 🇹🇷 Protokoldeki bu anlar, uluslararası ilişkilerde sembolik değer taşır. 🤝✨
Cevap
7Cevap
Tabiki geçmişinle ben burdayım mesajı veriyorsun gadası
Kesinlikle
Bu görüntülerden sonrada "Erdogani cok seviyorum, bir telefon actim papazi hemen bana gönderdi" diye aciklama yapti.
Su AkTroller Erdogan balonunu istedikleri kadar sisirmeye calissinlar, artik ilk okul mezunu kendi secmeni bile inanmiyor ki.
Mutlu edecek ne var. Geldiler gittiler heryere gittikleri gibi. bu gùn gelirler yarina fùzelerini yollarlar pehh umurum olmaz
Güzel ablacım siz ne yiyip içiyorsunuz ya
Trump'ım özür özele mektubu yok ama diğerine var. Mahkeme bitmeden adamı salmışlardı korkudan hahahaha
Bizim ülkedeki saflar bununla gururlanir halbuki adamlar tiyatro oyunu sergiliyor
Sen neyden gururlanıyorsun da bunu eleştiriyorsun
Daha önceden gurur duyulacak neyimiz vardı gardaşım?
Şimdi neyimiz var peki gurur duyulacak?
Gerçi Buzdolabı yoktu değil mi önceden pardon 😅
AKP geldi herkeste dolap oldu ama içi boş dolap
Ben savunma sanayisinde çalışıyorum. Önceden bir tank motorunun contası için israile yalvarırken şimdi Tank Helikopter Uçak Gemi İha Siha İda Jet Yolcu Uçağı Araba Zırhlı Araç bunları kendimiz yapıyoruz. Hem de satıyoruz. Sizin zihniyet başka kardeş. Siz bu adamın hassasiyetlerine düşmansınız. Adamın biri atatürk deyip anıtkabirden çıkmasa ama 16 yaşındaki kızlarla yatıp kalksa sesiniz çıkmaz. Belki gurur duyarsınız. O yüzden boşuna çabalamayın
Ben anlayacam da sen anlamayacaksın kardeş. Bunlarla gurur duymayan hiçbir şeyden duymaz
özgür özel olsaydı dondurmayı bize killitlerdi reis öyle mi yaptı dondurma parasını putine kilitledi :D
Trump tr ye gelince yaşlanmış kdkdkdk
Koyunlar için evet.
Huloggggggg akhepeeee
Sorma acaip gururlandim 😏
noldu güncellemene😅
dediğin gibi taraflı olsa şu an bu paylaşımı yapamazdın sen
Ben bilmem silmişler 🤓
Niçin gelmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?