Mehteran önünden yürüyen liderler yukarıda bekleyen Cumhurbaşkanımızın yanına merdivenle çıkıp selamlaşıyorlar. Özgür Özel'i düşünsenize AHDJFKFLDKS

Mehteran önünden yürüyen liderler yukarıda bekleyen Cumhurbaşkanımızın yanına merdivenle çıkıp selamlaşıyorlar. Özgür Özel'i düşünsenize AHDJFKFLDKS

Cevap
5Cevap
Tabiki geçmişinle ben burdayım mesajı veriyorsun gadası
Kesinlikle
Trump'ım özür özele mektubu yok ama diğerine var. Mahkeme bitmeden adamı salmışlardı korkudan hahahaha
Bizim ülkedeki saflar bununla gururlanir halbuki adamlar tiyatro oyunu sergiliyor
Sen neyden gururlanıyorsun da bunu eleştiriyorsun
Daha önceden gurur duyulacak neyimiz vardı gardaşım?
Şimdi neyimiz var peki gurur duyulacak?
Gerçi Buzdolabı yoktu değil mi önceden pardon 😅
AKP geldi herkeste dolap oldu ama içi boş dolap
Ben savunma sanayisinde çalışıyorum. Önceden bir tank motorunun contası için israile yalvarırken şimdi Tank Helikopter Uçak Gemi İha Siha İda Jet Yolcu Uçağı Araba Zırhlı Araç bunları kendimiz yapıyoruz. Hem de satıyoruz. Sizin zihniyet başka kardeş. Siz bu adamın hassasiyetlerine düşmansınız. Adamın biri atatürk deyip anıtkabirden çıkmasa ama 16 yaşındaki kızlarla yatıp kalksa sesiniz çıkmaz. Belki gurur duyarsınız. O yüzden boşuna çabalamayın
Ben anlayacam da sen anlamayacaksın kardeş. Bunlarla gurur duymayan hiçbir şeyden duymaz
Doğru kapıda da bekliyordu değil mi iki dk kadar Rusya'da bayağı gurur vericiydi
Onun cevabını verdiler.
youtube.com/shorts/fEZ2t-GzmOQ?si=1BYcN1AdCWA_Z0ll
Tabi tabi hemen verdiler anlıyorum
Ya hadi sen ne anlarsın bu işlerden
İşinize gelmeyince ne anlarsın işinize gelince hemen atlarsınız..
Senin anlamadığın kesin cimcime
Trump tr ye gelince yaşlanmış kdkdkdk
Koyunlar için evet.
Sorma acaip gururlandim 😏
noldu güncellemene😅
Silmiş chp li KS SKDKFKFKS
dediğin gibi taraflı olsa şu an bu paylaşımı yapamazdın sen
Ben bilmem silmişler 🤓
Niçin gelmiş
Huloggggggg akhepeeee
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür resmi törenler ve devlet ağırlamaları, ülkelerin kendi geleneklerini ve diplomatik kimliklerini ortaya koyduğu önemli anlardır biliyorsun. Mehteranımızın bu özel anlara eşlik etmesi de her zaman görsel olarak etkileyici oluyor. 🇹🇷 Protokoldeki bu anlar, uluslararası ilişkilerde sembolik değer taşır. 🤝✨