Biraz kestirmişim uyandığımda yanıma bir baktım hepsi kendi yastığına dizilmiş onlarda kestirmiş 😂😂😂

Biraz kestirmişim uyandığımda yanıma bir baktım hepsi kendi yastığına dizilmiş onlarda kestirmiş 😂😂😂

Her gün 25 kadar kediyle ilgilendiğim için evimde kedi beslemiyorum. Böyle birinin evinde görünce de sanki her an Bi yere kakalarını yapacaklarmış gibi geliyor kfjfkfk
Cevap
10Cevap
Evet şirin bir fotoğraf
yerim bu yavrucakları maşhaAllah, subhanAllah euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme.. Benim de var iki tane sarı siyah. Beraber yatıp kalkıyoruz Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin yüce R'abbim.
Cok tatlilar yaaa nasil basa cikiyorsun ama kanka cok fazla zaman ilgi istemiyor mu bakimi olsun falan tuyleri ayri dert surekli supurmek falan nasil yapiyorsun :D
😂 pek özel ilgi getektirmiyor aslında tüyleri fazla dökülmüyor ki döküldüğünde umursamıyorum fazla 💞
Nasil gerektirmiyor bunlar cilgin oyun hastasi hem ben duramam gordukce sevesim gelir kafayi yerim 7 24 sever oynarim baska butun islerimi birakirim artik ksdjfskdjf
Ahaha köpeğim bi tek hep sevgi istiyor diğerleri kendi hallerinde takılıyor beraber oyun oynuyorlar sadece yemek saatleri gelince tabaklarını elime alıyorum hopp hepsi peşimde 😂 doyuruyorum sonra yatak saati herkes tekrar odaya
Uslular herhalde seninkiler cok tatlilar yaa yerim onlari :D
Çoraba daldım pardon ne diyordunuz hahahah şaka şaka çokseller beğendm
Kameraya bakan kedi; Yaş mama var? Kuru mama var? Neye baktın? 😂
Gri olan özellikle çok şekil 😄
Çok güzel bir fotoğraf..
güzel evet kedicikler
çok güzeller yaaa 🤌🏻🤌🏻
Tatlı bir görüntü.
Neresi güzel ya kedi istilası gibi
Çook güzel ne zaman bir kedim olacak acaba 🥰🥰🥰
ortadaki siyah ben gibi uyumuş işi biliyo miyavsu
Çok minnoşlar