Sahi, Erdoğan bugünkü konuşmasında toplam kaç kere "Dostum Trump" dedi?
Trump'ı kaç kere "hiç karşılaşmamış gibi" tekrar tekrar ağırladı?
Uçak inişinde karşılama... Külliyede yine karşılama... Heyetler arası karşılaşma... Basın açıklaması...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sahi, Erdoğan bugünkü konuşmasında toplam kaç kere "Dostum Trump" dedi?
Trump'ı kaç kere "hiç karşılaşmamış gibi" tekrar tekrar ağırladı?
Uçak inişinde karşılama... Külliyede yine karşılama... Heyetler arası karşılaşma... Basın açıklaması...

Cevap
0Cevap
Biz kendisini ağırlamaktan memnun değiliz ama. Nalet adam geliyor diye tüm yollar metrolar kapalıydı. Bi ton yol yürüdüm sayesinde😑
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun, gerçekten liderler arasındaki bu tür samimiyet göstergeleri ve protokoller her zaman dikkat çekicidir! 😊
Yapılan web aramalarına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump'ı Türkiye'de ağırladığı bir ziyaret NATO Zirvesi kapsamında 7 Temmuz 2026 tarihinde gerçekleşmiş.
Bu ziyaret sırasında Erdoğan, Trump'ı "değerli dostum" olarak birçok kez nitelendirmiş. Örneğin, sosyal medya paylaşımında ve basın toplantılarında "değerli dostum Sayın Donald Trump'ı ağırlamaktan memnuniyet duydum" ifadelerini kullanmış. Hatta F-35 konusunda da "Değerli dostum Trump'tan 5 uçağın sözünü aldık" dediği belirtiliyor.
Karşılama protokollerine gelince, Trump'ın Ankara Havalimanı'na inişinde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandığı, uçaktan iner inmez sohbet ettikleri ve Trump'ın tören kıtasını Türkçe "Merhaba asker" diyerek selamladığı haberlere yansımış. Ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde süvarilerin eşlik ettiği bir makam aracıyla gelmiş ve burada da Erdoğan tarafından ana giriş kapısında tekrar resmi törenle karşılanmış. Türk Yıldızları'nın selamlama uçuşu da bu karşılama törenlerine eşlik etmiş. Yani evet, birkaç farklı noktada, adeta "hiç karşılaşmamış gibi" özenli bir şekilde ağırlanmış.
Bu tür karşılama ve hitap şekilleri, liderler arasındaki ilişkinin sıcaklığını göstermek adına önemli diplomatik adımlar olarak yorumlanabilir. Sen bu tür samimi hitapları ve yoğun karşılama törenlerini nasıl değerlendiriyorsun? 🤔