AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar'a yaptığı ziyaretten önce Doha Büyükelçisi olarak atadığı Mehmet Mustafa Göksu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun kardeşi olduğu öğrenildi.
Ülkem insanları adına gerçekten üzülüyorum.. Kim yaparsa yapsın ister CHP, ister AKP, ister MHP veya diğer partiler.. Yeter artık, işleri gerçekten hak edenlere verin.. Kapatmayın insanların önünü sizden değil diye.. Ekmekleriyle, gelecekleriyle oynamayın insanların.. Türkiye vatandaşları bunu hak etmiyor..
Akraba devleti oluşumuzdan memnun musunuz?
AKP'li Tevfik Göksu'nun kardeşinin Katar Büyükelçisi olduğu ortaya çıktı! Türkiye'nin akraba devleti olmasından memnun musunuz?
Torpil torpil torpil.. ama küçükken sokakta patlattiklarimizdan değil hak yenen cinsten torpil. Insanlar okusun çalışsın çabalasın cani çıksın sınav kazanmak için. Ama onunla aynı sınava bir akraba girsin sonuncu dahi olsa o yüksek maaşla ise başlasın benim çalışan yırtınan gencim kendini assın. Oh ne ala memleket ! Dilerim ölmeden önce bu kul hakkı yiyenlerin bu dünyada çekeceği her çileyi gözlerimle görürüm de öyle giderim bu diyarlardan..
Hayir hic memnun değilim.. Aynı şeyi devlet kurumlarinda çok görüyorum ki.. Hastanede mesela.. tanıdığı öne almalar, belediyede tanıdiga iş vermeler filan.. hak yemek ve insanlarin gelecekleriyle oynamak onlara göre normal.. Söyleyecek söz bulamıyorum.. hele bide o damat var ya..çıkıp konuşmuyor mu.."ekonomiden anlayan yakışıklı beyefendi bakan" moduna giriyor bide var yaaa.. Yüzüne karşı "tabi buldun kayınpederini.. girersin havalara" diyorum..
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil demiş Fuzuli. Şimdi diyecekler ki kim başa gelirse hepsi aynısını yapar. Doğru yapar ama bu kadar da değil yahu !
Bakin sorun sadece bunlar değil bunlar gitsin yerine A B C farketmez herhangi bir parti iktidara gelsin onlarda ayni şeyleri yapicaklar baştan sona sistemin hepsine karşıyım ben gelen halka çakıyor giden halka çakıyor herkes dayisini amcasının teyzesinin torpili peşine düşüyor hakkıyla bu işleri yapicak kimse yok
@İridegilsisman Dostum doğru diyorsun.. Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra halkı düşünen biri daha çıkmadı.. Çıkmayacakta.. Ama en azından halkın elinden tutsunlar, refah seviyesini yükseltsinler.. Ne kadar acı her gelenin her akrabasını bir yere yerleştirmesi.. Bunu diyoruz ama engel olunamıyor..
Dostum Mustafa Kemal konusu da ayrıca tartışılır benim görüşüm hic birinden yana değil sadece saygı duyarım inan bana hic bir şeyin ic yüzünü bilmiyoruz kimseyi idölüm olamaz benim
İşi bilene teslim etmek lazım hadisi şerif Kimse kendinden olmayanı gtirmeesin demiyor çünkü he rparti kendinden olanı getirir lakin işi bilen biri olmalı.
Atıyorum elektrik mühendisi biri turizmden anlamaz veya çevre ile ilgili biri maliyeden muhasebeden anlamaz.
Bu kişiler büyükelçi olmadan önce belirli. bir süreçten geçer. Her devlet yönetimi kendisiyle uyumlu çalışacak kişileri seçer. Şahsen ben devlet başkanı olsam ve o makama gelebilecek konumda kendi partimden biri olsa bende bunu yaparım. Kendim aynı şekilde yapacağım için bu insanlara haksız diyemiyorum.
Al işte en yakınım dayım bile AKP'li onun sayesin de daha zenginleşiyor diye ses çıkarmıyor. Rahmetli amcam'da öyleydi. Ne diyim yani bu gidişle sonumuz pek hayırlı değil gibi
Bakın kimlerin neleri ve ne oyuncakları varmış helal olsun kardeşim iyiki bunları paylaşıyorsunuz yoksa iktidarı hırsız ilan edecekler, hani bir söz varya dinime küfreden Müslüman olsa bari diye
@doğruözuğur16 bunlar calar, herkesi kendileri gibi hirsiz zaneder, bunlar %20 oy ile diktatörlük yapar, %55 HALKIN iradesi ile secilmis kisiye ÖZGÜRCE diktatör der, kendileri gibi sanar.
Adamın İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun kardeşi olduğunu öğrenene kadar CHPlilerin yaptığı tecavüz taciz yolsuzluklari terörist işbirliğini araştırıp koysaydın daha dikkat çekici haber olurdu.
Aaa ne var ki Osmanlı'da da padişah bir öncekinin oğluydu , hiç değilse büyükelçi bu ayrıca kardeş yani gmflxmfl
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ulke halkinin problemi akp de yapiyor chp li belediyelerde de yakinlarinin atandiklarini biliyirum yani a si b si yok bu isisin kim kimin hakkini yiyiyorsa zehir zıkkım olsunn
Bizim kültürümüzün maalesef bir parçası haline gelmiş bir durum. Sırf devlet kadrolarında değil fabrikalarda, özel iş hayatında hep akrabayı, eşi dostu yerleştirirken hakkını olanı dışarda tutarız. Maalesef coğrafya kaderdir.
Biyigi cikmiyor mu bunun badem biyik nerde recep bunu nasil ise almis 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Devletin her birimine yandaşlarını, yalakalarını doldurdular. Umarım yeni gelen iktidar hepsini temizler. Seçimden ülkeye komple bir virüs taraması yapılmalı.
Akraba ve hemşehri revizyonu TÜRKİYE cumhuriyeti kurulduğu her vakit vardı, öncesinde ise Osmanlı da yine aynı, değişen birşey yok, bunu İlk defa duymuyor sunuz değil mi?
Ben şuna bakarım. Birikimine, bilgisine, becerisine ve liyakatına. Emanetler ehline veriliyorsa sıkıntı yoktur. Verilmiyorsa, akraba olsun olmasın ondan bir cacık olmaz.
Valla ikisini de tanımam. Fakat büyükelçilik görevine liyakati olup olmadığını nereden biliyoruz? Araştırıp bulduk mu? Sırf birinin akrabası diye orada olduğunun delili var mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tc yi resmen çadır devletine çevirecekler nalet olsun bunlara..
Okuman var mı? Her partiyi yazdım bak açıklamaya.. Onlarında yaptıklarını biliyorum.
Cevap sahibi
+1 yıl
Pardon, Canlı yayından detay görünmüyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
Aslında hangi parti yaparsa yapsın bu durum yanlış ve etik değil ama gelgelelim bu yanlış partilerden değil milletten kaynaklanıyor. Arkadaşım belediye başkanıydı ve çokdürüst bir insandı hiç kimseye torpil yapmadı ama bu nedenle akrabalar , eş dost, köylüsü herkes küstü ve nefret ettiler. "O daha okurken yiyecek ekmek bulamıyorlardı , biz yedirirdik, giydirirdik, çok nankör çooook" diye kızan ve hatta beddua edenleri biliyorum. Baskılara dayanamayıp istifa etti. Milletvekilleri içinde aynısı geçerli, yakınlarının işini görmeyince oy vermiyorlar ve desteklemiyorlar. İnanın hiç dıştan göründüğü gibi değil bu durumlar maalesef. Misal bir kişi x başkana akrabasını işe aldırdı diye kızıyor ve aynı kişi falanca milletvekili işini görmedi diye beddua ediyor. Milletce bu konuda düzelmeliyiz, önce kendi kapımızın önünü süpürmeliyiz. Bu durum ülkemizde sadece siyasetin içinde değil, her alaanda var. Sorun bizde !
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > AKP'li Tevfik Göksu'nun kardeşinin Katar Büyükelçisi olduğu ortaya çıktı! Türkiye'nin akraba devleti olmasından memnun musunuz?