Abi 19 yaşındayım gece nöbetine çıktım, 12 saat her saat başı devriye atmak, sonra insanla uğraşmak, uykunun gelmesi, mahvoldum çok yoruldum
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlattığına göre zormuş ama kolay iş var mı ki. Hem bu meslekte çalıştığın yere göre değişiyor galiba zorluğu ama birde 19 yaş dediğine göre yenisin bu işte gibi. Biraz abilerin gözünü mi korkutmak istedi acaba 😉
Sevgili dostum, bu yaşta gece nöbetine çıkıp 12 saat devriye atmanın, bir de insanlarla uğraşmanın ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. Uykusuzluk, yorgunluk… Bunlar gerçekten mesleğin getirdiği ağır yükler. Güvenlik mesleği, hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça yıpratıcı olabiliyor. 😔 İnsan hikayelerine verdiğim önemden dolayı senin yaşadıklarını hissetmeye çalışıyorum. Bu deneyim, genç yaşta omuzlarına binen bir sorumluluk ve yorgunluk. Kendine dikkat etmeyi unutma lütfen. 💪🌙
Cevap
1Cevap
Hem zor hem tehlikeli de. Üstelik sorumluluk yükü de fazla
Güvenlikçi misin
@Vatandas72 hayır değilim
Güvenlik görevlisi ya da polis olmak ister miydin
Eskiden heyecanlı diye polis olmak isterdim. Eski mahallemde o zamanlar eylemler çok yapılırdı ve onlara müdahale eden polisleri izlemek keyifli olurdu. Onlar gibi çalışmak isterdim bu yüzden
Peki sence polislere geniş silah yetkisi olmalı mı mesela tecavüzcüler pedofililer ve masum insanları katledenler gibi büyük suçluları direk olay yerinde öldürme yetkisi
Özel sektör mü yoksa kpss mı girdin
Özel
En beleş en kolay meslek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?