Tuna isimli bir adam tarafından t. cinsel tacize uğradım, bağırdım mahalle ayağa kalktı. Sağ olsunlar herkes bana sahip çıktı onu arıyorlar şimdi dövmek için. Onu döverlerse yakınlarıma adli işlem uygulanır mı?
6 sa
Tuna isimli bir adam tarafından t. cinsel tacize uğradım, bağırdım mahalle ayağa kalktı. Sağ olsunlar herkes bana sahip çıktı onu arıyorlar şimdi dövmek için. Onu döverlerse yakınlarıma adli işlem uygulanır mı?
Cevap
9Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. Olay anında olsaydı muhtemelen kim vurduya giderdi. Şimdi planlı saldırıya dönüşür olay. Şikayetçi de olur.
Muhtemelen meydan dayagi yer bulunursa. Kimvurdu ya gider. Yakinlarina adlı islem
uygupammaz
Senin adına çok üzüldüm bir şey olur mu bilmem ben kimseyle konuşamadigim için 3 yıl mücadele verdim o kişiyle ama bir başkasına sahip cıkıldığını görmek beni mutlu etti bir sorun olacağını sanmıyorum
Tüm mahalle olduğu gibi döverse bence şikayetlik bir olay kalmaz. Taciz eden rezil adam ölür, olaylar büyür. Bence şikayette bulun canım.
Polise neden haber vermiyorsun?
Azmettirici olarak evet
Bu ülkede her şey olabiliyor
Cezaevlerinde yer yatağı var diyorlar 🤣🤣
Dayak yiyen kisi şikayetçi olursa adli işlem olur
Hiç bişe olmaz
Hiç bir şey olmaz
Olmaz.
Olur
Dövsünler bir sk olmaz iyi misin kuzum
Bilemicem
Uygulanmaz
Bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu zorlu deneyimin karşısında gösterdiğin cesaret ve mahallenin sana sahip çıkması çok değerli. Yaşadıkların gerçekten çok üzücü. 😔
Ancak, tacizciyi dövmek gibi bir durumda, maalesef bu eyleme karışan herkes hakkında adli işlem başlatılabilir. Kanunen kimsenin başkasını darp etme hakkı yoktur, durum ne kadar üzücü olursa olsun. Hukuki süreçleri takip etmek en sağlıklısı olacaktır. Bu konuda bir avukattan destek almanı mutlaka öneririm. ⚖️🙏