Az önce regl oldum ve sokağa çıkma yasağı var, her yer kapalı off. Polis komşum var, onlar dışarı çıkabiliyor. Böyle benzinlik falan tarzı yerlerden alabilir sanırım. Bunu istemem ayıp mı? Bu da önemli bir ihtiyaç sonuçta öyle değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mahremdir veya mahrem değildir diye insanlar birbirlerini taşlıyor. İki seçeneğe de saygı duyacaksın çünkü bu kişisel bir özgürlük. Utanma sıkılma duygusu hissediyorsan kullanmadığın iki tshirt geceyi kurtarır sabahta gider alırsın. Utanma sıkılma hissetmiyorsan söyle getirsin.
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani regl olmak tabi ayip degil, kadinlar kizlar bu sekilde yaratildi vucutlari bu sekilde, cok dogal ve normal bir sey ama sonucta durumu anlatabilmeniz icin de olayi anlatmaniz gerek, olayi anlatinca da goz gore gore de "reglim" ve pede ihtiyacim var demek de biraz sey gelebilir insana (bir erkege) sonucta o durumu kafasina getiriyon, hem yabanci, elin adami, hani bana birisi dese ben belki pek takilmam sanirim, sevap islemis ve iyilik yapmis olurum kafasiyla alirim, ama sonucta her erkek ayni sekilde karsilamaz ve dusunmez ve dedigim gibi yakinin akraba falan olsa yine biraz daha iyi olurdun ama elin adami sonucta. Yani demem o ki bence demeyin sormayin da... 🤷♂️🙁
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani aslında ayıp değil de, bunu bir erkeğe söylemeniz biraz abes kaçar, erkek olduğu için akıla yanlış şeyler gelebilir anlıyormusun,
Eşi falan varsa ona rica et o kendine aldırtır gibi aldırtır, böyle şeylerde biraz dolambaçlı yollar kullanmak daha iyidir.100 Yorumla
+1 yılşu an bu yorum pek önemi kalmadı da küçük yerse çık al ben sabahtan beri dışardaydım ama ne olur olmaz diye adama güveniyorsan alsın sana bazıların dışı iyi ola bilir ama ruhu sapıktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılsaat 5den sonra farkettin
- +1 yıl
Biraz öyle naptın durumu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
95
+1 yılÜff biktim sizdennnn
Bağla çul çaput adam polis senin şeyine ped alcak ayip olurmu utanilcak şeymi yazmislar sakamisiniz siz ya ayip değil ama elin adamindan istemezsin yani101 Yorumla- +1 yıl
Hay sen çok yaşa aradığım yorum 👏👏
+1 yılSiz nasıl insanlarsınız ya? Kızlar bile neler yazmış neler. Peçete kullan ne lan? Elin adamı tövbe tövbe demissiniz sanki elin adamına sulanacak kız. Aynı şey sizin veya bir yakınınızın başına gelse ne olacak sorumsuzsun diyen bile olmuş. Vallaha yazık. Kardeşim sen git kibarca sor. İnsanlık hali, olur bazen böyle şeyler. Benim içinde babam ped almıştı bir kere. Ama çekinip utanıyorsan peçeteleri kat kat koyup yasak sabah bitiyorsa sabaha kadar idare etmeye çalışabilirsin. Eğer çok acilse, dayanamam diyorsan mutlaka git söyle. Onunda annesi var. Kız kardeşi, kuzeni belkide kız çocuğu vardır. Kendini kötü hissetme, başına gelmiş kendini suçlama sakin.
32 Yorumla- +1 yıl
iyi misin polisten değil eşinden istesin veya kocası rica etsin. İnsanlar nefs taşır anlık gaflete düşebilir. İnsan şeşer beşer bilmezmisin.
- +1 yıl
@Merhametli00 kız çaresiz kalmış. Adama söyleyecek olsa bile muhabbet etmeyecek ya, sadece ihtiyacını söyleyecek. Böyle bir ihityaç yüzünden de gaflete düşerse yuh derim. O polisinde annesi var çünkü. Karisi varsa kapıya çıkarsa ondanda isteyebilir tabi. Ama sizin bu zihniyet yok mu bu zihniyet. Türkiye bundan gelişmiyor işte.
+1 yılArkadaslar sacma ve iğrenç zihniyetlerinizi kendinize saklayın. Kiz düzgünce bir şey sormuş adam gibi cevap vermeyecekseniz yazmayın. Sonucta düştüğü durum acil internetten aklına gelmemiş olabilir. Azmakla ne alakası var? Düştüğü sey ayıp bir şey değil. Su yazdiginiza bakin
70 Yorumla
+1 yılGidip komsundan normal isteyebilirsin ama gidip adama bana ped alirmisin deme evet regl utanilacak birsey degil ama baska birimne bunu demen uygun degil bence bide regl olacaginizi tahmin edemiyormusunuz bir takvim indirin kendiniz unutularsaniz bile onceden alin ne olur ne olmaz
60 Yorumla
+1 yılGörüşlere baktım kadin kadinin düşmanı harbiden insanlik hali başına gelmis olabilir empati yeteneğiniz zihniyetiniz olsa yerinde bende olabilirdim diye düşünürsünüz.
Rica et sanal marketlerden getiriluyormus ben ihtiyaç duymadım çok şükür ama bunda utanilacak bişey yok zaten zor bir durum o pecete diyen bayanda pecete acaba ne kadar yoğun olan bir kani emebilir bunu hiç düşünüyor mu neyse sinirlenmicem Umarim durumuna yetişen biri olur...'42 Yorumla
Soran+1 yılben baktım tabiki sanal markete bulunduğunuz konuma gönderim yok diyo
- +1 yıl
Konu sanal market değil zaten
+1 yılNeyin ayıbı yahu? Regl olmak mı ayıp? Bunu siz seçmiyorsunuz yükümlülük de size ait değil. Görüşleri takma lütfen, ped istemen ayıp karşılanacak bir şey değil ihtiyaç bu.
80 Yorumla
+1 yılSorumsuzsun. Regl döngünü takip edip önceden ayarlaman gerekirdi. Komşundan da isteyebilirsin bunda bir sakınca yok ama alır mı bilemem. İnternetten evde ped yapılışı gibi birşeyler varsa araştır yarına kadar idare et derim.
62 Yorumla
Soran+1 yılİyi misin sen ya hazırlıksız yakalamıyo musun senin hep tam zamanında mı oluyo allah allah ya
- +1 yıl
Evet çok şükür düzenli bir şekilde her zaman vaktin de oluyorum. Senin eğer öyle değilse bunu bilerek yedekte bulundurman gerekirdi sorumsuzsun İşte boşuna inkâr etme.
+1 yılAga ml mısın bu mu ihtigaç yırt eskilerden kazak, peçete koy bişiyler yap çözümler pratik
Saçma sapan olaylar yüzünden polisi rahatsız etme işi gücü yok senin reglınla uğraşacak
Polisin karısı olsam defol zamanında alsaydın derdim50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGetir falan gibi bir dünya uygulama var ayrıca tamamen sokağa çıkma yasağı yok daha yakın bir komşun yok mu gidip istesen regl olmak ayıp değil biri ped ister seks yapmak ayıp değil biri çıkmış prezervatif ister 😀 evet doğanın kanunu da saldım çayıra hesabı da ne bilim bana göre degil
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir komşum benden rica etmişti eşime aldırdım kendim olarak bunu yapabilirsin en fazla aksi halde kocamın elalemin karısına ped almasını istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarketin numarası falan yok mu? Veya kadın komşunuz yok mu herhangi birisinin kapısını çalıp da isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. Polis komşunuz gidip size ped de alabilir ama daha önemli işleri vardır diye düşünüyorum
42 Yorumla
Soran+1 yılmarketler kapalı
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir komşunuzun kapısını çalın muhakkak kadın açar erkek açsa da eşinizi çağırır mısınız falan dersiniz. durumu anlatırsınız en az 1 paket verir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaşın 30 u geçmiş , evinde hiç yedek ped bulundurmuyormusun? Bence sen Polise göz koymuşsun Pedi bahane ediyorsun, Elalemin Herifine pedim bitti bana ped al demek biraz saçma geldi.
70 YorumlaNasıl evde ped bulundurmuyorsunuz fazladan? Polis olduğu için sizin kanamanızı bilmek zorunda değil ayıp ya, komşunuzdan ped isteyin, ya da eski bir bez parçasından ped yapın kendinize.
30 YorumlaKarşı komşu bayan ise önce sorarım uygun dille. Araya da sokağa çıkma yasağı var tüh zamansız oldu çıkarmayacağım v. S yi sıkıştırırim belki yardımcı olur. Erkek ise banane diyebilir
20 Yorumla
+1 yılBen öyle komşudan ped isteyemem. Bir gün dayanırım bez peçete falan koyarım. Ertesi gün gider ped alırım
23 Yorumla
Soran+1 yılilk gün ve yoğun oluyorum çıkarabileceğimi sanmıyorum
Soran+1 yılheryerin batması yerine neden isteyemeyeyim ki hem
- +1 yıl
Getirden sipariş et uygulamada her şey var
Sanal marketten isteyebilirsin, neden bize soruyorsun? Hiç arkadaşın ya da ailenden sorabileceğin biri yok mu? Mesela anne, neden yedek bulundurmuyorsun? Yaş 30-35 bu soruyu soruyorsa yani ne diyeyim bilemedim 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
uygulama var git ordan millet keyfini bozmak zorunda mı? Evde nasıl bulundurmuyosunuz anlamıyorum. Alın koyun gelsin gelmesin. Dışarıda olsanız baskasından isteseniz okey. Ama ev ya tuvalet kağıdını nasıl stok yapıyorsunuz pedi de yapın bir zahmet.10 Yorumla
+1 yılSokağa çıkma yasağı yok ki. Kısıtlama var. Yani evinin yakınında ki markete fırına gidebilirsin demek oluyor. Ne saçma soru ya
30 Yorumla
+1 yılİşte böyle durumlar için evde fazladan ped bulundurmak önemli. Senin durumuna gelince, bence söyleme koskoca adam senin pedini almaya mı çıkacak evde bi kumaş parçasını katlayıp koy ya da kadın komşun hiç yok mu onlardan 1 tane ped iste, bende hep öyle yapıyorum yani çokta büyütülecek bi durum değil bu, böyle küçük bişey için milletin keyfini bozmaya ne gerek var
10 YorumlaO kadar vahim bir durum değil peçete tuvalet kağıdı kağıt havlu vs tarzi şeylerle bu geceyi gecirirsen sabah marketler açıldığında alavilirsin
20 YorumlaAyıplıgı göreceli ama karsidaki kişi onu alırken ne hissedecek veya bunu ondan istediğinde ne düşünecek bilemiyoruz. Elin adamından isteme bence marketten sipariş falan ver daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılRegl 'ın ayıbı olmaz!!!
Böyle düşünülmesine çok çok üzülüyorum.
Gözlerinin içine bakarak cesur bir şekilde söyleyebilirsin..
Soğan al kadar normal bir istek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternetten sipariş edebilirsin ya da idareten eski usul takıl bence hoş değil ki onun için de hoş olmaz
31 Yorumla
Soran+1 yılbaktım bulunduğunuz konuma gelmiyo diyolar
+1 yılYani alternatif bir sürü çözüm varken neden polisi rahatsız ediyorsun
evdesin bi gün için dayanabilirsin.10 Yorumla
+1 yılPeçete pamuk vs idare et sabah gider kendin alırsın sırf ped için adamı markete göndermek biraz saçma
10 Yorumla
+1 yılSen bilirsin istiyorsan isteyebilirsin. ama ben şahsen istemezdim bu devirde fesat düşünen çok kişi var yanlış algılayabilir.
10 YorumlaYasak olabilir ama ihtiyaçlarını alabilirsin yani kimseden istemene gerek yok😂
11 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir yet açık değil 5den sonra
+1 yılHerkes dışarı da cirit atıyor. Araban varsa en yakın benzinliğe git.
13 Yorumla- +1 yıl
Veya hiç mi kadın komşun yok onlardan isteyebilirsin yarına kadar
Soran+1 yılben öğrenci şehrinde yaşıyorum apartman neredeyse boş bu yüzden bi bu komşum var şu an tanıdıklarımın arasında
Soran+1 yılarabam da yok malesf
+1 yılHayır neden ayıp olsun ki? Su içmek yemek yemek gibi normal bir ihtiyaç
22 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzına sağlık ya böyle olgun düşen kadınlar hemcinslerimi görmek ne hoş ya
- +1 yıl
Buraya ne kadar ayıp diye yazanların çoğunun sokakta kadına hakaret edildiğinde şiddet uygulandığında kılını bile kıpırdatmaması ne kadar acı... acaba şurada verdikleri saçma sapan mücadelenin yarısını kadına şiddet konusunda hemcinslerine vermiş olsalardı toplumumuz böyle mi olurdu...
+1 yılGetir tarzı sanal marketlerden sipariş edebilirsin.
20 Yorumla
+1 yılSöylemen ayıp değil buna değil ama neden sende olmadığına şaşırdım ben. Her ay olacağın kesin olan bir durum bu. Belli yani. Neden pedin yok?
00 Yorumla- Daha fazla (65)
Daha fazla(80)
Erkekler Ne Diyor
79
+1 yılYavsamaya bahane arama mk sende 😀
Yil 2021 getir, banabi, glove bir suru online yer var netten diyosun bana bi molped laps getiriyolar kapina 😀00 Yorumla
+1 yılyahu ped isteyip rezil olacağına eski penye atlarden birini kez ped yap. sanki ademden beri ped var.
ayıp yahu.
açıkça desene komşuma yazılacam bahane arıyorum01 Yorumla- +1 yıl
mahrem şeylerin aşikar açıkça istenmesinin ayıp olduğunu bile bile bunu soruyorsun. yani kendini rahatlatacak sana uyumlu fetva arıyorsun. yemez.
dünyada erkek bitmedi. lütfen komşularınızla iş yerindeki arkadaşlarınızla cinsellik düşünmeyin.
+1 yılİk seçeneğe de saygı duymak zorundayiz biraz mahrem diğer yandan da ihtiyaç yani nasıl olacak bende bilmiyorum
00 YorumlaEskiden annelerimiz temiz bez koyardı...
Bu ne pespayelik?
Hem bitip bitmediğini takip edemiyorsanız, kadınlık size fazla...00 Yorumla
+1 yılMuhabbetin varsa ayıp olmaz bence. Şu getir gibi uygulamalar hafta sonları teslimat yapmıyor mu ayrıca
00 Yorumla
+1 yılEti kediye teslim ediyormuş gibi olur. Polislere güvenmem o konuda başa bela olurlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var o ne demek
+1 yılAyip olur tabi bayan olsa neyse de polis erkege bana pet almi denir ya
01 Yorumla
Soran+1 yılneden denmesin
Yani bu sizin doğanızda olan bişey ayıp değil tabikidd istiyebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler o da anlayışlı olur umarım
Sokağa çıkma yasagı degil kısıtlama,, Öncelikle bunu düzeltelim... Ve senin trol olduğunu düşünüyorum Bir çok firma var bir tıkla gece 12'ye kadar evine teslimat yapıyorlar. Polise kanamanı anlatacağına birkaç tıkla ayağına getir
00 Yorumla
+1 yılRegl olduysan polise söyle komşun olarak yardımcı olur ayıp olmaz
10 YorumlaSokağa çıkma yasaklarında marketler açık ve polis kimseye karışmıyor
00 Yorumla
+1 yılAcil bir durum ise yakın yerlere gidebiliyorsun mahallede market yok mu
00 Yorumla
+1 yılÇok gerekliyse konuşabilirsin. Çok gerekli falan de alır muhtemelen.
00 Yorumla
+1 yılAyıp değil lakin soleme çok muhabbetin döner bez peçete felan idare et gündüz alırsın 😉
00 Yorumla
+1 yılErkek olarak ben bile alirdım Allah yaratmiş yadırgayamayız
00 Yorumla
+1 yılNeden ayıp olsun bu gizlenecek bir olay mı? Kadınlığın gerektirdiği bir ihtiyaç.
00 Yorumla
+1 yılCanım ped şart mı. Git atlet koy bez koy bulaşık süngeri koy.
Pamuk koy.00 Yorumlabence sen dışarı çık, komşun olmayan polise derdini daha rahat anlatabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMarketlerin açık olduğu saatler var hadi olmadı nöbetçi eczane var kısaca bu faaliyet polis abimize açık bir davet olur.
00 Yorumla
+1 yılyani ayıp değil tabi ki ama bunu yanlış anlama ve yorumlama ihtimali de var.
00 Yorumla
+1 yılSelam,
İsteyeceğin kişi erkek ise abes kaçar... Kadınsa iste sıkıntı yapma...00 Yorumla
+1 yılPolisimizim varoluş sebebi bu zaten tabi ki isteyebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay arkadaş soruya bak yaaa. Erkekçede Bu adama yavşamak anlamına geliyor
00 Yorumla
+1 yılOnline sipariş siteleri getiriyo bildiğim kadarıyla geitr migroskop falan dene getirirler elin memurunu nie uğraştırıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliste iste.. bende azdigimda komsumdan kondom istiyorum.. bye
10 YorumlaKarisina soyle karisi ona dedisin oda kariisna alicak sansin
02 Yorumla
Soran+1 yılevlideğil
+1 yılTroll kalitesi de çok düştü
32 Yorumla
Soran+1 yılne alaksı var
- +1 yıl
Baya baya
+1 yılŞöyle soruları görünce ve yorumlarını da okuyunca Iq seviyem azalıyor :D
00 Yorumla
+1 yılsizde çıkıp alabilirsiniz anlayışla karşılayacaklardır polisler
00 Yorumla
+1 yılYa git işine. Markete çıkış izni var.
01 Yorumla
Soran+1 yıl5e kadardı sonra kapandı marketler
- Daha fazla (49)
Daha fazla(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Sokağa çıkma yasağında regl oldum, polis komşumdan ped almasını istersem ayıp olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım