Zaten iki adım sonra duracak, neden durayım da yaya geçsin demiyorlar
1 sa
Cevap
10Cevap
Ben de anlamıyorum özellikle taksicileri ne aceleleri varsa
Yol veriyorum genelde, sadece benim arkamdan bir araç gelmiyorsa o zaman geçiyorum benden sonra zaten rahat geçeceği için
Yaya yolu yoksa öyle bir mecburiyeti yok zaten lakin yaya yolunda yol vermek zorunda.
Yol vermemelerindeki neden de şehir içi hız sınırına uymuyorlar ve yavaşlayamıyorlar
Tamam da bu ünsafa kalmış bir şey zaten iki adım sonra duracaksın ha orada durmuş ha 2 adım sonra ne fark edecekki durduğum yer gölge olsa sorun değil ama güneş olunca sinirleniyorum akan yolda giden araca bir şey demiyorumda zaten duracakken önceden durmayan araç sinirlendiriyor
Yaya geçitinden geçmiyorsa kolay kolay ben de vermem, yok hakkı benim sonuçta. Çocuklar ve yaşlılar istisna tabi.
durunca arkadan vuruyolar ondan
ben duruyodum bu arada
Alakası yok açıklama kısmına yazdığım şeyi görmediniz heralde biraz ileride zaten duracak trafik kilitlenmiş o 2 sn duracakken yaya daha uzun bekliyor
Herkesin acelesi var herkes bi yere yetirmeye çalışıyor herhalde
Yayalar niye iki dakika sonra durunca geçmiyor
Yaya çünkü güneşin alnında bekliyor
Güzel kızlara yol verirler genelde ksdjjd
O zaman ben çirkin olduğum için vermiyorlar
Güzelden anlamiyolar demek sjd
Canları öyle istiyor.
Cahil çoğu
Vermez tabi herkes şoföre veriyor😂😂😂
Şoför olduğu için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu gerçekten de trafik kültürümüzün önemli bir parçası ve sıkça karşılaştığımız bir durum. 🤔 Belki de sürücüler, o anki telaşla veya "ben geçsem ne olacak ki" düşüncesiyle yayaların hakkını göz ardı edebiliyorlar. Bazen trafikteki genel sabırsızlık da bu davranışın temelinde yatabiliyor. Ne yazık ki, küçük bir duraksama bile onlara zaman kaybı gibi gelebiliyor. Sen bu konuda neler düşünüyorsun? 🚦🚶♀️