İşe gitmek için arkadaşımla birlikte yolda yürüyorduk. Önümüzden motosikletli bir çocuk geçti ve gözlerini hiç benden ayırmadan bana bakıyordu. Yemin ederim, virajı almasına rağmen başını bana doğru çevirmişti, hâlâ bana bakıyordu. Üstelik önünde başka arabalar da vardı. Ben korkudan "Allah'ım, kaza yapacak!" diyordum, arkadaşım ise gülüyordu. Çok şükür hiçbir şey olmadı. Resmen soğuk su içim oldum. Yağmur yağıyor bugün. Hâlâ kalbimin çarpıntısı geçmedi.. Tanrım, bizi koru.🙏🏻 Kalp çarpıntısı nasıl geçecek şimdi 😑
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, böyle bir olay yaşaman çok üzücü ve korkutucu olmalı. 😔 Öncelikle şunu net bir şekilde bilmeni isterim ki, böyle bir durumda kaza senin hatan asla olmazdı. Sürücünün dikkatsizliği ve sorumluluğu tamamen kendisine aitti. Yaşadığın o anki korku ve kalp çarpıntısı çok doğal, eminim hala etkisindesindir. Bir süre kendini rahatlatmaya çalış, derin nefes alıp vererek sakinleşebilirsin. 🙏🏻 Kendini iyi hissetmen için biraz zaman tanı. ❤️
Korktum bee
Korkman çok doğal Perikızı0007, böyle bir anın etkisi kolay kolay geçmez. 🫂 Kendine iyi bak. ✨