Ben kimin yüzünden kaza yaptım?

İyi geceler KS bugün kötü bir gün yaşadım kim haklı kim haksız bilmiyorum.. ben ehliyeti alırken almak için aylarca pratik yapıp düzenli araba sürerek trafiğe çıkmışken kardeşim geçen hafta aldı ehliyeti ve pratik yapmadan hemen bizim arabayla trafiğe çıkmaya başladı. Ben 2 otobüsle gidip gelinen avmye işe başlarken babam dönüşte arabayla gelelim diye bana arabayı bile vermeyip otobüsle gelsin diyordu ama kardeşim ehliyeti daha alalı 1 hafta olmuşken o iş çıkışında arabayla eve gelebiliyor. Bugün de arabayı aldı gittik arabaya bakım yapacakmış bahanesiyle, ehliyeti geçici olarak e devlette vardı ama bugün kart olarak eve gelince kardeşim eve gidelim kartı alıp işe dönelim yoksa polis çevirir ehliyeti sorar bende olmadığı için ceza yerim dedi onun için eve giderken ben sürdüm arabayı. Sonra bugün ben kız arkadaşımla iş görüşmesine gidecektim arkadaşıma dedim arabayla seni almaya geleyim dedim o zaman saat öğlen 1 di bizim iş görüşmesi öğlen 3 teydi diye arkadaşım 2 saat kıvrandı bende onu ikna edicem diye yola odaklanamadım sonra arabayı kamyona çarptım. Kamyon park halinde baya büyüktü yolu da baya kaplamıştı diğer arabalar da zor geçiyordu telefonda arkadaşımı gelmesi için ikna edicem diye yola odaklanamadım çarptım. Arabanın sağ aynası kırıldı yerinden kırıldı ön ve arka kısmının kapıları dışardan içe göçtü arkadaşımı sonradan aradım ona kızdım sırf seni ikna edicem diye 2 saat dil döktüm kaza yaptım dedim o da kusura bakma beni suçlayamazsın ben nerden bileyim senin arabada olduğunu konuşmayacaktın o zaman dedi. Halbuki ona ben arabadayım geliyorum demiştim