Sokaktan önüme bir sürücü kırdı, kaza yaptık. Sizce hata kimde?

Bugün başıma geldi. yanımda bir arkadaşım daha vardı. Anayolda 2. vites ilerlerken sağda sinyalini vermiş anayola dönüş bekleyen kadın sürücü önüme kırdı ve ani fren yapıp k3mdi aracımın sağ ön çaöurluk kısmıyla onun sol çamurluğuna hafifçe sürttüm. Çok önemsiz bir * ki benim araçta plastik aksam olduğu için hiçbir iz yok. Fakat kadın terbiyesiz bir üslupla elini kolunu sallayıp 'canım mısın sinyal vermişim o şekilde gelinir mi' diye hakaretvari şekilde komuşmasını sürdürdü. (Halbuki 2. vites gidiyorum çünkü şehir içindeyiz.) Ben de gayet yapıcı konuştum ama hala rahatsız edici üslup ağzını devam ettirdi. Tutanak tutturmak istemedi kaskoyu deldiremezmiş. Benim için hva hoş tabi. Ama hatanın bende olduğunu bağıra çağıra söyledi ve ehliyetimi kimin verdiğini sorup basbas bağırdı. Ben de psikolojik olarak manipüle edildiğim için geçiş üstünlüğünün bende olmasını belirtmeme rağmen tereddüde düştüm ve hata bendeyse giderleri karşılayacağımı söyledim. Telefon numaralarımızı kaydettik ve adreslerimizi birbirimize verdik. Sonuçta hala iletişime geçmedi ama sizce hakaretten şikayet etmeli miyim? Hukuki açıdan 'canım' kelimesi hakarete giriyor diye biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
yalnız Geri*ekalı kelimesini nasıl 'canım' olarak yazmış ya bu siteeee
Sokaktan önüme bir sürücü kırdı, kaza yaptık. Sizce hata kimde?