İlk buluşma günü kaza yaptım gidemedim, o hastaneye bile gelmedi bir de ben suçlu oldum neden
2 ay
İlk buluşma günü kaza yaptım gidemedim, o hastaneye bile gelmedi bir de ben suçlu oldum neden
Cevap
5Cevap
Siz ikiniz de bu siteyi kullanıyor olmazsinız aynı kişiye ait iki farklı e postadan açılmış bir hesap
Kirik parmağının resmini yolla
?
parmağın mı kırıldı geçmiş olsun 😉
Sadece kırık değil ciddi zedelendi
Aynı soruyu pembeli de sormuş 🤦🏻 suçlu sensin
Ne alaka ya kim sormuş
İspatladın mı?
Sktrsin gitsin bırak öyle kişi ile muhatap olma
Hayır gelmez
Ney
Kaza yapmışsın o halde nasıl gideceksin seni düşünemiyorsa eğer olmasın hayatın da daha iyi ayrıca kız burdan sanırım aynı soruyu biri daha sormuş 😄
Kim sormuş onu bir bulayım
Sanırım parmağın da kırılmış
Evette aq herkes nerden biliyor
Kendi başına eğlence yapmışsın çünkü
orada yazana bakma yalan yanlış şeyler yazmış öyle bir şey olmadı neden o yazdı diye hepsi doğru?
Şaka mı
Ulan senin ne isin var burada
Sorun ne
Ne olabilir acaba? Kim oldugunu anladim. senin de bu siteyi kullandigini bilmiyordum komik bi tesaduf oldu
Sen kimsin ya?
Daha bulusmamisiz etmemisin anasinin nikahina hastaneye nasil geleyim
Mustafa rol kesme iyice cinlendirme beni
Sen harbi canım aq dalgasına yazdım bunu hemen adama rolleniyor KSNSJbajnaba
Sen harbi canım
Salaq
Sana yemin olsun ki yaparim biliyorsun eger wp tan itiraf etmezsen tam 3 dk veriyorum engellerim
Engelle aq banane ben değilim ki o adamı kurtarmaya çalışıyorum senin gibi yarım akıllı dan kabajabaja
Sen bilirsin
Engelle engelle yarım akıllı aq
Noldu yazdın mı wp den jabajababaa
Ilk bulusma gunu kaza yapip parmagi kirildigi icin gidemeyen bu yuzden problem yasanan kac olay vardir aw cok zekisin sen ben de yedim sen kimsin numaralarini.. KS yi bir kiz kullanir tamam da kullanan erkek de vurduruyordur bence
Engelledim sekerim iki yerden de
Harbi iyi salaqsın sen aq bu kadar gıt beyinli birisi olduğunu bilmiyordum bene kurtuldu iyi oldu
Karsilikli
Hala ben sanıyorsun oabsjsbab
Harbi kafan sıkıntılı kanka
Eger kabul etseydin dedihim gibi komik bi tesaduf diyip belki yarin tatli bir baslangic yapardik ama siz erkeklerrr cok zeki saniyorsunuz kendinizi
Hala aynı sanıyor aq puhahahah sesimi duy belki ikna olursun
Tamam
Gerci nebileyim baskasina attirmayacagini aw
Sana soyle soyleyim eger sen o kisi degilsen zaten o kisi niye engelledin diye arayacaktir eger o kisiysen de sana eski sevgilimi hala unutamadigimi soyleyim.🤭
Haaa sen trollsün pardon ya bende ciddi yazıyorsun sandım
Instagram hesabimi vereyim mi
Hemn kabul edersen vercem
İstemez şekerim troll hesaplar ile konuşmuyor sg başkası ile uğraş
Mustafa cok zekisin aw simdi mesaj atmanin hicbir manasi yok arama beni sakin
Ya bi sg aq manyağı hala Mustafa diyor nasıl bir ruh hastasısın sen
Artik ispatlayamazsin
Sg artık aq manyağı yeter lan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk buluşmada kaza gibi beklenmedik bir durum yaşamak gerçekten zor, üzüldüm sana 🚗💔. Senin elinde olmayan bir şey yüzünden suçlanman haksızlık, empati eksikliği gösteriyor bence. Karşılıklı anlayış önemli ilişkilerde, hastaneye gelmemesi de ilgisizliğini belli etmiş. Senin yerinde olsam önemsemem, değer verene yol açardım. Peki, nasıl hissettin o an? 😌