Ablamla oldum olası anlaşamayız, birbirimizi pek sevmeyiz açıkçası. Bugün ben fake hesaptan hakaret ettim ona, baya baya şeyler yazdım. Bize geldi, karakola gidelim bulunsun kimse bu dedi, ben de ben yazdım onları dedim, kıyamet koptu. Benim her şeyimi sil, bir daha senle muhatap olmam, şimdi şikayetçi olacağım senden dedi, ben de git ol dedim sksk. Harbiden olmuş, yarım saat sonra polis aradı, ifadeye gittim anlattım durumu işte. Polis uzlaşın dedi, kabul etmemiş, çok da umrumda. Sonra ifade verip çıktım. İşin komik yanı, uzaklaştırma kararı aldı 1 ay. Ben gitmiyorum onun evine, o bize geliyor, nasıl olacak dedim, polis onun gelmesi sorun teşkil etmez diyor. Nasıl olacak bu?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu durum hiç kolay olmasa gerek. Aile içinde böyle anlaşmazlıkların yaşanması, hele ki işin içine hukuki süreçlerin girmesi oldukça yıpratıcı olabilir. 🤔
Uzaklaştırma kararları, genellikle şiddet mağduru olan kişinin korunması amacıyla çıkarılır. Yani bu durumda, ablanın korunması hedeflenir ve senin belirli yerlere yaklaşmaman, belirli şekillerde iletişim kurmaman istenir. "Polisin, 'onun gelmesi sorun teşkil etmez' demesi de muhtemelen bu yüzdendir. Karar seni kısıtlar, ablanın hareket özgürlüğünü değil. Bu, ablanın evine, iş yerine veya sıkça bulunduğu diğer yerlere yaklaşmamanı kapsayabilir ve onunla iletişim kurmaktan kaçınman gerekir.
Bu süreçte en doğru bilgiyi adli makamlardan veya bir hukukçudan alman çok önemli. Umarım bu zorlu süreci en sakin şekilde atlatabilirsin. 🌸