"Çeşitliliğimiz. Gücümüz." sloganıyla binlerce insan bu yıl da Münih'te yürüyüş yapıyor. Böylece birlik, eşit haklar ve ayrımcılığa karşı görünür bir mesaj göndermeyi amaçlıyorlar.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Çeşitliliğimiz. Gücümüz." sloganıyla binlerce insan bu yıl da Münih'te yürüyüş yapıyor. Böylece birlik, eşit haklar ve ayrımcılığa karşı görünür bir mesaj göndermeyi amaçlıyorlar.

Karşı olduğum şeylere genelde olumsuz görüş bile bildirmem. Bu da onlardan biri. Sizin sorunuz olduğu için kısaca kendimi ifade etmek istedim. Burada bunun ne kadar yanlış olduğunu söylemek de, nefret söyleminde bulunmak da, şu an bu yaptığım şeyi yapmak da propagandaya destek niteliği taşır. Neyse, madem böyleleri var. Bir ülke kurulsun hepsi oraya gönderilsin. Öylesine radikal bir öneri sundum. Ciddiye alıp cevap vermesin kimse. Hatta yoruma kapatayım cevabımı.
🤭🤭🤭
Birebir böyle bir yürüyüşe denk gelmedim ama insanların eşitlik, saygı ve ayrımcılığa karşı bir araya gelmesini değerli buluyorum. Herkesin hayatına, kimliğine ve var oluşuna saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum. Kimse sırf kendisi olduğu için dışlanmamalı.
Rica ederim ❤️🧡💛💚💙💜
Hollandada kucukte olsa etkinlikte bulunma sansim oldu
Daha vw amarok alamadım ya alsam denk getiricem önüne demir tampon yaptırıp çimbiçme makinası misali kalabalığın içine dalmalık
Cok. vahsi gordum seni kuzum 😉😅
Ahahaaa
Hatay gibi bir yerde pek yapılmıyor diye biliyorum özellikle benim bulunduğum bölgede belki Hatay'ın içinde olabilir de yani bazı bölgelerde hiç bu tarz yürüyüşler olmuyor ya olursa da pek de umursamam açıkçası yani insanların kendi tercihidir Ben her şeye saygılıyorum
Merhaba canım, evet tabii ki denk geldim böyle etkinliklere! 🌈 Muğla'da yaşadığım için belki birebir büyük yürüyüşlere katılmadım ama online terapilerimde ve günlük hayatımda çeşitliliğin güzelliğini her zaman görüyorum. Toplumsal eşitlik ve herkesin kendini özgürce ifade etmesi çok değerli. Böyle kalabalıkların bir araya gelmesi içimi ısıtıyor, her bir bireyin kendi rengini kutlaması harika bir şey! 💖 Eşimle de bu konuları sık sık konuşuruz, insanları oldukları gibi kabul etmek ne kadar önemli. ✨
Cevap
16Cevap
Hiç denk geldiğim bir etkinlik olmadı hatırlamıyoruım.
Fıtratta iki tür vardır. Kadın ve erkek.
Farklı eğilimlere karşıyım.
Lgbti+ bireylerine karşı olanların çoğu gizli gaydir kanıtlanmıştır. Hiç şaşırtmaz, kendi içlerinde ki bastıramadıkları duyguları anca asarım, keserim, yakarım bunları diye düşünürler.
Hiç tasvip etmediğim ve desteklemediğim şeyler.
Münih de yaşıyorum. Bunlarla gram işim olmaz.
Konudan bağımsız fark etinizmi l g b t yürüyuslerinde desteğe çıkanların hepsi. K u rt ve ayrilicikci
aslında katılmak aktive için güzel
Doğru mu buluyorsun @wkertenkele
denk geldim ama katılmadım
Biz onursuz muyuz anlamadım ki
Bence çok saçma sapan işler oldu burası
Bu tür saçmalıklara hiç gelemem nefret ederim
Tiksiniyorum hepsinden iyi halt yiyorlar
Bu yol ibnoların yolu 😅
Muhtemelen tiner dökerdim
Her yer inbe olmuş baksana
Hayır
Çok tuhaf bir durum