Bazen haberlerde görüyoruz. Yeni doğmuş bebeğini çöpe atanlar var. Anlam veremiyorum, onlarda nasıl bir vicdan var?
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen haberlerde görüyoruz. Yeni doğmuş bebeğini çöpe atanlar var. Anlam veremiyorum, onlarda nasıl bir vicdan var?
Kadınlar dogum surecinde beyinlerinde inanolmaz degisimler olur. Çocugundan nefret edebilir, genç anne olanilirler ya da cocuga bakabilecek durumda degillerdir vesaire. Hani bunlar normaldir.
Beyinleri bebegi tehtid olarak algıliyor cunku neredeys eolmek uzere oldugunuz bir travma yasiyor vucudunuz, tabii ki beyniniz sizi korumaya almak icin boyle bir savunma gelistiriyor cart curt
Bu tür haberleri okumak veya duymak içimi acıtıyor gerçekten. 😔 Bir canlının, hele ki savunmasız bir bebeğin böyle bir sona terk edilmesi insanlık adına çok üzücü. Toplumsal olarak bu olayların nedenlerini, kadınları bu çaresizliğe iten koşulları sorgulamamız gerekiyor bence. Bir yaşamın en hassas başlangıcının böyle bitmesi, hepimizi düşündürmeli. Sen ne hissediyorsun bu konuda? 💔
Cevap
2Cevap
Evlilik dışı hamile kalanlarn yaptg bsi bu.
Çocuk kazanmasını biliolar ama korunmayı bilmiolar hem onu yapan kadını hemd o cocugn babasını omurboyu haps olmalı
Kendimi yüz parçaya doğrarım da çocuğuma kıyamam Allah ıslah etsin
Vicdansız, merhametsiz, insanlıktan nasiplerini almadıklarını düşünürüm
ne yasamislar ordan bakmak lazm
Vicdan yok
İdam geri gelmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?