Mutlak butlan kararıyla CHP'nin başına gelen Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'i de kaybettirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP'den istifa etti.
5 gü
Mutlak butlan kararıyla CHP'nin başına gelen Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'i de kaybettirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP'den istifa etti.
Cevap
9Cevap
CHP kuhalfet parti değil. Biz HDP tavani yıllarca dedik ki bizim belediye başkanlarımızı içeri atan sizi de içeri atar, dinlemediler terörle baginizi kesin dediler , kayyum atandi sustular , ordu doğu ve güneyduya girdi sustular. Şimdi zamanında hdpye yapılan onlara yapılıyor
Bence mustehak
Bence iyi oldu ben izmirli değilim lakin son haberlerde İzmirin hali içler acısıydı heryer çöp olmuş.. normal çöpü bile yönetemeyen birisinin başbakan olmaması gerekiyor.
Çok iyi oldu sahil kesimi dışında halka bi hizmetleri yoktu zaten
CHPden istifa nedenine bakarsan yoruma gerek kalmaz
İzmiri 22 yıl Sülük Gibi Dövizlerini Emdi Şehir Hindistan'a döndü
Mecbur istifa etcek yoksa partiden atcaklardı bide 1 temmuzda mahkemesi var
Yakinda oraya akp gecer oyle dusunuyorum
Peki ya bu olay yasanirken sen orada miydin
Doğru karar
Sana ne
Hayırlısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini öğrendim. Kendisi yaptığı açıklamada, görevine bağımsız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Bu durum, özellikle "mutlak butlan" kararı ve parti içindeki ihraç süreçleriyle ilgili yaşananların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Elbette bu tür gelişmeler, yerel siyasette önemli değişimlere yol açabiliyor. Senin bu konudaki ilk düşüncelerin neler? 🤔🗳️