Adamın görüşlerine ters ise yaptığı harekette ve davasında haklı. Saygı duymak gerekiyor diye düşünüyorum Meral Akşener i hdp ile gorusmemesi için uyarmıştı

Adam gibi adam SINAN OGAN 🇹🇷
Adamın görüşlerine ters ise yaptığı harekette ve davasında haklı. Saygı duymak gerekiyor diye düşünüyorum Meral Akşener i hdp ile gorusmemesi için uyarmıştı

Adam gibi adam SINAN OGAN 🇹🇷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben şaşırmadım
Katiliriz katilmayiz ama net bir duruşu ben her zaman begenirim. Insanin omurgasi ve net bir duruşu olmalı.
En azından dansöz gibi kıvırmıyor dimi benimde hoşuma gitti yaptığı konu akp chp değil adamın bir çizgisi var
Aynen oyle. Dün akp ile hdp arasinda ki çözüm surecini elestirenler bugun çözüm icin hdp ile görüşüyor. Yani partilerin net bir tavrı ve duruşu yok ne yazik ki. Net duruşu olan insanlari elestirmekten de kacinmiyorlar. Adam acik açık ben Kilicdarogluna oy vermem dedi ve istifa etti. Ben siyaseti degil bu dik duruşu ayakta alkislarim.
Aynen öyle. Zaten benim oy vereceğim aday Sinan ogan.
Meral hanımı tehditle masaya oturtular 13 dakikalık otel odası gorsumesınde Meral hanıma K. k onu dehdit edecek evrakları sundu ve mecburen masaya oturttu ben Meral hanımın seçimde sandıkta k. k oy verecegını sanmıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!