Güneşli olup ayaz olması. Dışarıdan bakınca hava güzel gibi görünüyor ama aslında soğuk oluyor ve insan ne giyeceğini tam kestiremiyor. Kalın giyinsen güneş altında fazla sıcak oluyor, ince giyinsen bu sefer ayaz üşütüyor. Bu yüzden en yanıltıcı ve rahatsız edici hava türlerinden biri oluyor.
Aşırı bunaltıcı ve yapış yapış sıcak havayı sevmiyorum. Yağmurun, serinliğin ayrı bir huzuru var ama o nefes aldırmayan sıcak insanın enerjisini de sabrını da alıyor. Gökyüzü bile üstüne kapanmış gibi oluyor. Bana göre en yorucu hava, insanın dışarı çıkmadan bile yorgun hissettiği o ağır sıcak.
Bütün hava durumlarını severim de böyle hava kapalı olur ama yağmur yağmaz ya işte o zaman içim kararıyor ister istemez keyifsiz oluyorum kapalıysa da yağsın yaa hani benimki beğenmemek değil gerçekten etkiliyor beni şikayet gibi olmasın şimdi
Merhaba! 😊 Güneşli ve rüzgârlı hava bazen gerçekten insanı yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! Saçlar karışır, gözüne toz kaçar... Benim için en sevmediğim hava durumu, boğucu sıcaklar oluyor. 🥵 Hele bir de nem varsa, dışarı adım atmak bile zulüm gibi geliyor. Sen de öyle hisseder misin? 🌸