Kişilik & Karakter Bulutlu, kapalı havalardan nefret ediyorum. Siz sever misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kendimi kurumuş gibi hissediyorum ciddi bir şekilde aşırı huzursuz oluyorum Güncellemeler+1 yıl Bu baskı hissinden nasıl kurtulabilirim? Güncellemeler+1 yıl Yağmur yağmaya başladı 😭😭 Bulutlu, kapalı havalardan nefret ediyorum. Siz sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben aşırı severim yağmurlu havaları genellikle 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende güneşli havadan nefret ediyorum, hava karanlık kapalı olacak 1 71 Yorumla Soran +1 yıl Korkunç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence daha kasvetli Yorumla Soran +1 yıl Sıkıcı bulutlariniz sizin olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu hayatta üstünde hep bulutlar olacak, ister seve seve ister.. Yorumla Soran +1 yıl Sağol ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah razı olsun mübarek Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah da noldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şey olmadı ne olacaktı ki anlamadım jsjs Yorumla Soran +1 yıl Burada hava açılmaya başladı djdjd Yorumla Soran +1 yıl Bir anda dua edince felç geçirdim noldu diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim duam tutar, bolluk bereketlik vardır bende maşallah jdjd Yorumla Soran +1 yıl Cidden hava açılmaya başladı az önce fırtına kopuyordu jdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okudum üfledim senin için, Allahın hikmeti işte nefesim kuvvetliymiş jskdks Yorumla Soran +1 yıl Üfleme işlerini çok şey etmeyelim knk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar fazla üfleyemiyorum zaten kanla sadece havayı açarım o kadar Yorumla Soran +1 yıl Sorum şimdi süper soru seçildi Gghjinjmkmugunkm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana iyi gelmişim demekki, bazı insanlar şanslı uğurlu gelir Yorumla Soran +1 yıl Ay noluyo jdjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada bir uğra bana şansını al devam et jsks Yorumla Soran +1 yıl Knk ispartaya gelirsen haber Verde piyango bileti alayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Isparta uzak kanka ya ama bir gün gelirim belki ksks Yorumla Soran +1 yıl Yine aklında bulunsun ndjsjs Beyza desen yeter hdhsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bu taraflara gelirsen haber et bileti ben alayım jsjd Yorumla Soran +1 yıl Adamın dibi işte ya vghjhhb Yorumla Soran +1 yıl Sen al benim eve kargolariz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vayy anassını olmaz, tutarsa yarı yarıya olacak jdjdjd Yorumla Soran +1 yıl Mizmizlik yapma öyle bişey yok hem benim param sana noluyo Yorumla Soran +1 yıl Ksks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adres ver kargolayalım hadi jsjsks Yorumla Soran +1 yıl Neyse bakarız sonra jsjswjw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vayy satışşş Yorumla Soran +1 yıl Site sapik dolu adres ver diyon jksjs Yorumla Soran +1 yıl Gece birisi gelip umüğümü sıkarsa ne olacak sen mi kurtarcan sjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel mesaj diye bir şey var beyza skjsksks Yorumla Soran +1 yıl O ne be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Direk bana yazabiliyon yani onu diyorum ajsjdnjd Yorumla Soran +1 yıl Adımı nerden biliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen söyledin kardeş sksksklsks Yorumla Soran +1 yıl Haaa dm şeysini diyon benim dm şeysim kapali Yorumla Soran +1 yıl ಠ_ʖಠ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende diyom ki benim açık jsjss Yorumla Soran +1 yıl Seni gözüm tutmadı hiç veremem adres madres djsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az önce öyle demiyordun, niye gözün tutmadı, kalbimi kırdın... Yorumla Soran +1 yıl Güneş gitti içime bir Kurt düştü jdjdjs kirildinmi cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güneşi açtırırken iyiydi, hem akşam oldu ondan kararmıştır djjdjd Yorumla Soran +1 yıl Kahkaha attım djdjdjdjdjsjs ne alaka daha gecenin seheri vakit jdjsjsmskwm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni gözüm tuttu ama, eğlenceli bir arkadaşa benziyosun Yorumla Soran +1 yıl Yok bee ne aglencelisi psikolojim bozuk olunca oksijen alıp cahiltoksit salgiliyiyorum öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyleyim iki psikolojisi bozuk iyi anlaşırız😑 Yorumla Soran +1 yıl Gel yılan oynayalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oynayalım gel Yorumla Soran +1 yıl İki kişilik yılan var mı benimkisi tek kişilik ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yol tabikide snskksks Yorumla Soran +1 yıl Şey yapalim indir sende skorları buradan paylaşırız elalem yılan kıralı gorsun fjjdjdjdksjsj Yorumla Soran +1 yıl Kendimden bahsediyorum 💅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ki oyunun adı Yorumla Soran +1 yıl Snake. io Yorumla Soran +1 yıl Üstünde Pertlek gozlu yılan var Yorumla Soran +1 yıl Oyunun tanırsın zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam bakayım sen başla Yorumla Soran +1 yıl Anlaştık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayy kötü bu oyun be, birde özelden yaz bana 3 5 mesaj sonra burdan konuşamıcaz Yorumla Soran +1 yıl Ben o oyunda 80 bin skor yapmıştım biliyonmu Yorumla Soran +1 yıl Ben dm leri sevemem hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben başka workda 6m yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevip sevmemenden değil bunun kotası var dolunca cevap verilmiyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🗿🗿 Yorumla Soran +1 yıl Bizde eyw der sohbeti kapatiririz ahahha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani haklısın Yorumla Soran +1 yıl Herzaman haklıyım jdjdjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalım öyleyse 😂😂 Yorumla
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Sevdiğim söylenemez ki karamsar bir ruh haline bürünürüm kapalı havalarda. 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güneşsiz günleri daha çok seviyorum, beni yansıtıyor 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Beni ürkütüyor ve huzursuz ediyorBazen de hoşuma gidiyorGarip 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bende ya. Enerjim düşüyor. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sonunda benim gibi olan birisi Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kasvetli havalar çok hoş be 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla umeyirarsln +1 yıl Valla bak. Bide müzik dinlemek yürürken üf üff Yorumla Soran +1 yıl Bence sen delirmissin Yorumla umeyirarsln +1 yıl Yok be hala delirten olmadı 😂 denemeni tavsiye ederim iyi gelir Yorumla Soran +1 yıl İçim daralıyor içim Yorumla umeyirarsln +1 yıl Nabalım hergün güneşi mi çıkaralım 😃 Yorumla Soran +1 yıl Offf Yorumla umeyirarsln +1 yıl Senin canın sıkkın bence hava değil konu Yorumla Soran +1 yıl Sıkıci bulutların senin olsun Yorumla umeyirarsln +1 yıl Olsun 😅 seninde güneşli günlerin olsun Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah olur djej Yorumla umeyirarsln +1 yıl Kdkdlfe ama kışa gidiyoruz havalar kapalı olucak Yorumla Soran +1 yıl Zaten dertliyim üstüme gelme Yorumla umeyirarsln +1 yıl Farkındayım dertli olduğunun. Yorumla umeyirarsln +1 yıl Kafanı dağıt biraz. Yani başka şeylerle uğraşmaya çalış. Başka şeyler düşün elbet düşünecek şeyler vardır. Ruhun sıkılmış ve bunalmış belli. Mutlu edebilecek şeyler elbet vardır. Umarım iyi olursun :) Yorumla Soran +1 yıl Ya teşekkür ederim Yorumla umeyirarsln +1 yıl Bide arkadaşlarınla vakit geçir iyi gelecektir. Sürekli yorum atarak sıktıysam kusura bakma. Aklıma geldikçe yazıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok estağfurullah kardeşim sağol desteğin için halledecegim inş 🙏 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Rica ederim 😀 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Hava durumu psikolojiyi etkileyebilir elbette 1 0 Yorumla
Nerg1s Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl En sevdiğim hava türlerindendir. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimi Yorumla Soran +1 yıl İsmin ne güzel öyle Yorumla Nerg1s +1 yıl Evet, eskiden sevmezdim. Sonradan sevmeye başladım. Huzur veriyor sanki. Yorumla Soran +1 yıl Umarım bende o seviyeye gelebilirim Yorumla Nerg1s +1 yıl İnşallah. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🧡 Yorumla Nerg1s +1 yıl Rica) Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aksine ben severim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok rahatsız edici ama Yorumla Furkan_Geri_Döndü +1 yıl Bence hoş Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. İçim kararıyor. 0 2 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Yağmuru severim ama. Yorumla Soran +1 yıl Yaa ne güzel Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bayılıyorum böyle havalara ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beni bunaltiyor Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
Borreasq Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben severim böyle havaları bura nere merak ettim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
Senossss1234442 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Valla bende en çok bulutlu havalwri severim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya nasıl jdndkdme Yorumla Senossss1234442 +1 yıl Sıcaktan nefret ederim bazı insanlarda kapalı havalarda kendilerini kötü hissederler Yorumla Soran +1 yıl Ben o kötü hisseden kisimdayim gerçekten istemsizce bunaliyorum, sinir basıyor Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gidiyorsa şanslısın kışa giriyoruz ndjsk Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben aşırı severim yağmurlu havaları genellikle
Bende güneşli havadan nefret ediyorum, hava karanlık kapalı olacak
Korkunç
Bence daha kasvetli
Sıkıcı bulutlariniz sizin olsun
Bu hayatta üstünde hep bulutlar olacak, ister seve seve ister..
Sağol ya
Allah razı olsun mübarek
Amin inşallah da noldu ki
Bir şey olmadı ne olacaktı ki anlamadım jsjs
Burada hava açılmaya başladı djdjd
Bir anda dua edince felç geçirdim noldu diye
Benim duam tutar, bolluk bereketlik vardır bende maşallah jdjd
Cidden hava açılmaya başladı az önce fırtına kopuyordu jdj
Okudum üfledim senin için, Allahın hikmeti işte nefesim kuvvetliymiş jskdks
Üfleme işlerini çok şey etmeyelim knk
O kadar fazla üfleyemiyorum zaten kanla sadece havayı açarım o kadar
Sorum şimdi süper soru seçildi Gghjinjmkmugunkm
Sana iyi gelmişim demekki, bazı insanlar şanslı uğurlu gelir
Ay noluyo jdjs
Arada bir uğra bana şansını al devam et jsks
Knk ispartaya gelirsen haber Verde piyango bileti alayım
Isparta uzak kanka ya ama bir gün gelirim belki ksks
Yine aklında bulunsun ndjsjs Beyza desen yeter hdhsjs
Sen bu taraflara gelirsen haber et bileti ben alayım jsjd
Adamın dibi işte ya vghjhhb
Sen al benim eve kargolariz
Vayy anassını olmaz, tutarsa yarı yarıya olacak jdjdjd
Mizmizlik yapma öyle bişey yok hem benim param sana noluyo
Ksks
Adres ver kargolayalım hadi jsjsks
Neyse bakarız sonra jsjswjw
Vayy satışşş
Site sapik dolu adres ver diyon jksjs
Gece birisi gelip umüğümü sıkarsa ne olacak sen mi kurtarcan sjsj
Özel mesaj diye bir şey var beyza skjsksks
O ne be
Direk bana yazabiliyon yani onu diyorum ajsjdnjd
Adımı nerden biliyon
Sen söyledin kardeş sksksklsks
Haaa dm şeysini diyon benim dm şeysim kapali
ಠ_ʖಠ
Bende diyom ki benim açık jsjss
Seni gözüm tutmadı hiç veremem adres madres djsjjs
Az önce öyle demiyordun, niye gözün tutmadı, kalbimi kırdın...
Güneş gitti içime bir Kurt düştü jdjdjs kirildinmi cidden
Güneşi açtırırken iyiydi, hem akşam oldu ondan kararmıştır djjdjd
Kahkaha attım djdjdjdjdjsjs ne alaka daha gecenin seheri vakit jdjsjsmskwm
Seni gözüm tuttu ama, eğlenceli bir arkadaşa benziyosun
Yok bee ne aglencelisi psikolojim bozuk olunca oksijen alıp cahiltoksit salgiliyiyorum öyle
Bende öyleyim iki psikolojisi bozuk iyi anlaşırız😑
Gel yılan oynayalim
Oynayalım gel
İki kişilik yılan var mı benimkisi tek kişilik ya
Yol tabikide snskksks
Şey yapalim indir sende skorları buradan paylaşırız elalem yılan kıralı gorsun fjjdjdjdksjsj
Kendimden bahsediyorum 💅
Ne ki oyunun adı
Snake. io
Üstünde Pertlek gozlu yılan var
Oyunun tanırsın zaten
Tamam bakayım sen başla
Anlaştık
Ayy kötü bu oyun be, birde özelden yaz bana 3 5 mesaj sonra burdan konuşamıcaz
Ben o oyunda 80 bin skor yapmıştım biliyonmu
Ben dm leri sevemem hiç
Ben başka workda 6m yaptım
Sevip sevmemenden değil bunun kotası var dolunca cevap verilmiyor 😂
🗿🗿
Bizde eyw der sohbeti kapatiririz ahahha
Yani haklısın
Herzaman haklıyım jdjdjsj
İyi bakalım öyleyse 😂😂
Sevdiğim söylenemez ki karamsar bir ruh haline bürünürüm kapalı havalarda.
Güneşsiz günleri daha çok seviyorum, beni yansıtıyor
Beni ürkütüyor ve huzursuz ediyor
Bazen de hoşuma gidiyor
Garip
Bende ya. Enerjim düşüyor.
Sonunda benim gibi olan birisi
Kasvetli havalar çok hoş be
Yok artık
Valla bak. Bide müzik dinlemek yürürken üf üff
Bence sen delirmissin
Yok be hala delirten olmadı 😂 denemeni tavsiye ederim iyi gelir
İçim daralıyor içim
Nabalım hergün güneşi mi çıkaralım 😃
Offf
Senin canın sıkkın bence hava değil konu
Sıkıci bulutların senin olsun
Olsun 😅 seninde güneşli günlerin olsun
Amin inşallah olur djej
Kdkdlfe ama kışa gidiyoruz havalar kapalı olucak
Zaten dertliyim üstüme gelme
Farkındayım dertli olduğunun.
Kafanı dağıt biraz. Yani başka şeylerle uğraşmaya çalış. Başka şeyler düşün elbet düşünecek şeyler vardır. Ruhun sıkılmış ve bunalmış belli. Mutlu edebilecek şeyler elbet vardır. Umarım iyi olursun :)
Ya teşekkür ederim
Bide arkadaşlarınla vakit geçir iyi gelecektir. Sürekli yorum atarak sıktıysam kusura bakma. Aklıma geldikçe yazıyorum
Yok estağfurullah kardeşim sağol desteğin için halledecegim inş 🙏
Rica ederim 😀
Hayır sevmem boğucu oluyor
Benim tam tersi hoşuma gidiyor
Hava durumu psikolojiyi etkileyebilir elbette
En sevdiğim hava türlerindendir.
Ciddimi
İsmin ne güzel öyle
Evet, eskiden sevmezdim. Sonradan sevmeye başladım. Huzur veriyor sanki.
Umarım bende o seviyeye gelebilirim
İnşallah.
Teşekkürler 🧡
Rica)
Aksine ben severim
Çok rahatsız edici ama
Bence hoş
İçim kararıyor.
Yağmuru severim ama.
Yaa ne güzel
Bayılıyorum böyle havalara ben
Beni bunaltiyor
Bende sevmiyorum.
Çok severim
Çok severim
Garip ama baskı hissebiliyoruz
Ben severim böyle havaları bura nere merak ettim
Bilemiyorum
Valla bende en çok bulutlu havalwri severim
Nasıl ya nasıl jdndkdme
Sıcaktan nefret ederim bazı insanlarda kapalı havalarda kendilerini kötü hissederler
Ben o kötü hisseden kisimdayim gerçekten istemsizce bunaliyorum, sinir basıyor
Hoşuna gidiyorsa şanslısın kışa giriyoruz ndjsk
çok severim
Kayseri mi bura
Yok