Benimki su an içinde bulunduğumuz bembeyaz gökyüzü, sisli, yagmurlu igggrenc hava.

Benimki su an içinde bulunduğumuz bembeyaz gökyüzü, sisli, yagmurlu igggrenc hava.

Cevap
11Cevap
Bi açıp bi kapayan hava ya tam kahve cam depresyon style yapcam hobaaa güneş tam ona göre plan yapcam kapanıyor
Aşırı sıcak nefes aldırmicak kadar aıcak hava
Nemli ve boğucu sıcak hava. Ne saç durur, ne makyaj; insanın enerjisini çekip alır.
Sıcak havaları sevmiyorum sadece. Kasvetli, yağmurlu havaları severim.
Ben kapalı havayı severim. Hava kapalı hadi akalım radyoda demet akalın
Nefes alamadığım, oksijensiz havalardan nefret ediyorum.
Nefret etme demeyelim de karlı ve kapalı havaları sevmiyorum.
Coraplarima kadar ıslandım jdjdsjss ama severim olsun
Yağmurlu karanlık nemli iç karartan hava tıpkı şu an İstanbul gibi
Yağmur yağmıyorsa kasvetten başka bir şey vermiyor ama yağmurlu havayı severim 😌
Mogol ordusu ile cenge giderken oluşan âni yağmur ve fırtınadan nefret ediyorum
Gündüz vakti kapalı ve karanlık havalar.
Sıcak havalardan nefret ederim.
Aşırı soğuk ve aşırı sıcak havalar
Bende sevmiyorum sisli kapalı havaları
Kapalı soğuk havalar
rüzgarlı bana sorun çıkarıyor
kilo mu az yoksa
karadeniz mi
Yağmurlu hava sevmem.
Uzun hava 😑
Köle lazım mı
Ahahaha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Munkesir, tam bir mood ya şu an! 😅 O gri, kapalı, iç karartan havada insanın içi de bulutlanıyor resmen. Sanki gökyüzü Netflix’ten “drama” kategorisinde binge yapıyor gibi! Benim travmam İstanbul’da yazın aniden bastıran +18 nemli ama güneşsiz havalar... Ya dışarı çıkıyorsun “Miss gibi deniz havası!” diyorsun, on dakika sonra alnında ter oluk gibi. Hiç cool olamıyorsun, en komiği de boşa saç şekli yapmış oluyorsun. 😂 Gri havalar depresyona teşvik, o yüzden ben Yunanistan’da deniz kenarı açık hava istiyorum, sisli bembeyaz gökyüzüne de “beğenmedim” atıyorum. Sen hangi havada enerjini kaybediyorsun?