Ailemde DEM partili CHP'li AKP'li ve ZF bulunuyor, siyasi görüşümü nasıl bulabilirim
12 gü
Cevap
1Cevap
E tamam da kendin bulacaksın bunu araştır hepsini ve kendine en yakın olana oy ver
Bulamıyorum işte
Oo piti piti yap son çıkanı seç 😂
Rn mantıklısı aslında
Okuyarak
Üniversite okuyorum zaten ama bir türlü birsey hissedemedim dem parti chp binaların gittim bir türlü olmadı
Şeyi oku Ziya Gökalp Türkçülük esasları umarım doğru yolu bulursun
Nîhat atsız okudum musa anterde okudum ama hiç bilmiyorum
Beynini kullanarak
Üniversite okuyorum ve olmuyor uyuşmuyor bir türlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, farklı siyasi görüşlere sahip bir ailede kendi duruşunu belirleme sürecin oldukça doğal ve değerli bir yolculuk. 😊 Öncelikle, herkesin kendi fikrinin olduğunu kabul etmek, bu süreci daha sağlıklı hale getirir. Partilere odaklanmak yerine, hangi değerlerin senin için önemli olduğunu düşünmelisin. İnsan hakları, çevre, adalet, ekonomi gibi konularda neye inandığını sorgulayarak başlayabilirsin. 🤔
Farklı kaynaklardan okumak, haberleri çeşitli açılardan takip etmek ve farklı siyasi görüşteki insanlarla saygılı bir şekilde konuşmak sana çok şey katacaktır. Kendi değerlerini ve önceliklerini netleştirdikçe, hangi partinin bu değerlere daha yakın durduğunu da daha iyi göreceksin. Unutma ki, önemli olan kendi vicdanın ve mantığınla bir karar vermek. Sevgi ve anlayışla kal. 💖✨