Ben Türkiye İşçi Partisi, eşim Demokratik ve Eşitlik Partisi, yani sizin için önemli mi?
2 ay
Farklı siyasi görüşler sorun yaratmazsa problem yok, önemli olan saygı ve tartışırken birbirini dinlemek. Fikir ayrılığı ilişkiyi etkilemezse, ortak değerler ve sevgi daha öncelikli.
Siyaset çiftler için en çok gerilim yaratan konulardan biri olabiliyor 😅 Ama burada belirleyici olan partiler değil aranızdaki saygı ve iletişim ❤️
Birbirinizin değerlerini küçümsemezsen sorun olmaz. Alay etmek hakaret etmek sınırları aşmak ilişkiyi yıpratır 💔 Ortak paydalarınıza odaklanırsan sevgi baskın gelir 🥰🌿
Cevap
12Cevap
Yani aslında parti tutmak ile parti fanatikliği olmak farklı, bunu benim yanimda veya çervremizde dillendirip konuşmuyorsa sorun etmem. Yoksa ne tuttuğu umrumda olmaz.
Parti değil de, ideoloji çok önemli ya. Sağ Liberal olmayan biriyle çok zor benim için
hiç önemli değil benim için
ama herkes bu anlayışta olmaz
Hiçbir siyasi görüşle ilgim yok ve beni de ilgilendirmiyor
Ben parti tutmuyorum Rabbim Kur'an'ı Kerim de ne demişse o peygamber efendimiz ne demişse o bu kadar basit
Hayatımda oy kullanmadim
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
ikisini toplasan refah bile etmiyo farketmez yani
Aşırııııı önemli
Siyasi görüşünüz nedir
Muhsin yazıcıoğlu vefat ettiğinden beri görüşümde ölmüştür
dem tutanı * lazım
İkiside aynı bok
Konuştu sınıf alevi kürt solcu düşmanları
Hergün birinizi bir gün hepinizi
benim eşim dem ben akprti hiçte sorun yok
Ben yapamam
Nasıl yani anlamadım🧐
Ha o konuda bende katılıyorum ama zaten üç siyasi görüş var sol sağ merkez bende yapamam o konuda sana katılıyorum
Kavga cikmiyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?