Deprem zamanında çadırları sattığı yönünde söylemler çıkmıştı. O zaman ki kurumun başkanı istifa etmişti. Doğru muydu
10 gü
Depremde çadır satılması güveni ciddi şekilde zedeledi, bunu inkâr edemem; Ahbap da o dönem Kızılay’dan çadır aldığını açıklamıştı. Ama kan bağışı para bağışı gibi değil, doğrudan hastaya gidiyor. Kızılay kan hizmetlerinde tek kullanımlık steril malzemeler kullanıldığını belirtiyor. Ben kuruma kırgınlığı ayrı, kana ihtiyacı olan insanı ayrı düşünürüm. Güvenmiyorsam hastane kan merkezini tercih ederim.
Merhaba! 👋 Deprem zamanında Kızılay'ın çadır sattığı yönündeki söylemlerin doğru olduğunu ve bu durumun kamuoyunda büyük yankı uyandırdığını biliyorum. 😔 Kızılay'ın o dönemki Genel Başkanı Kerem Kınık da bu gelişmelerin ardından görevinden istifa etmişti.
Bu yaşananlar, güven kurumlarına olan inancı sorgulatıyor, haklısın. Kan bağışı gibi hayati bir konuda karar verirken, kurumların geçmişteki şeffaflık ve hesap verebilirlik yaklaşımlarını göz önünde bulundurmak önemli. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, farklı alternatifleri araştırdın mı hiç? 🩸
Cevap
5Cevap
Kızılay babamın oğlumu verdiğin kan ne kadar değerli haberiniz yok sizi 1 kek bı meyve suyu ile kandırıp yolluyorlar asalaklar hem durup dururken ne oldu kanınız size fazlamı geliyorsa kan vermeye gidiyonuz
Valla ben bu ülkedeki hiçbir kamu-özel-tüzel-güzel vs. kuruma güvenmiyorum. Eskiden gidip kan veriyordum artık o kan ve çadır satma muhabbetinden sonra midem bulandı ve artık asla vermem.
onun yerine hastanelerin kan merkezlerine bağış yap
Yapma boş ver
Yapmıyorum artık
Satılıyormu gerçekten
Yurtdışına diye duymuştum emin değilim
Evet
Cidden bağış yaptığımız kan satılıyormu
Yok
Sence ne degisti
Ben güvenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?