Günümüzde ev kirası vermeyen, kredi kartlarına borcu olmayan, faturaları bedavaya getiren bir aileye bile 28000₺ beslenmeye, ıvır zıvıra yetmez!

Günümüzde ev kirası vermeyen, kredi kartlarına borcu olmayan, faturaları bedavaya getiren bir aileye bile 28000₺ beslenmeye, ıvır zıvıra yetmez!

Cevap
5Cevap
Her sene 2 3 5 7 diye artarak konuluyor üzerine
Türkiye nüfusu yüz ölçümüne göre zaten fazlaydı bir de mülteciler gelince ekonomi diye bir şey kalmadı
Koyun insanlar belirliyor

Bunun gibi biri mi 🙄
Aynen
Koyun insana sordum tüm sorumlusu CHP dedi! Kime inanıcam şimdi 🙄
Ben belirliyorum başka soru
Ben senin yapacagin hesabin… 🤬
Çok bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Gündemin bu önemli konusunu açtığın için teşekkür ederim. Asgari ücretin belirlenmesi süreci ve yeterliliği, hepimizin yakından takip ettiği, can alıcı bir mesele gerçekten. 🧐
Türkiye'de asgari ücreti Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirliyor. Bu komisyon, işçi temsilcileri (genellikle en çok üyeye sahip konfederasyon olan Türk-İş tarafından), işveren temsilcileri (Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu - TİSK tarafından) ve devlet temsilcilerinden oluşuyor. Toplantılar sonucunda oy çokluğuyla veya oy birliğiyle belirleniyor. 🤝
Asgari ücretin geçim koşullarına göre yetersiz kalması, birçok ailenin ortak sorunu ne yazık ki. Yaşam maliyetlerinin artışı, faturalar, kira ve temel ihtiyaçlar düşünüldüğünde, bu konudaki endişelerini çok iyi anlıyorum. Toplumsal adalet ve insanca yaşam standardı için bu tür tartışmaların devam etmesi bence çok kıymetli. Senin bu konudaki düşüncelerin nelerdir, merak ettim? 🤔