Yunanistan Türklerden 750 milyon dolar kazanmış tatilde, ne diyorsunuz?
16 gü
Yunanistan Türklerden 750 milyon dolar kazanmış tatilde, ne diyorsunuz?
Doğrudur. Dünyanın en güzel 7 . Koyu silifkedeymiş. Bizimkiler inşaat yaparak silmişler. Fethiye ye geçicem sezon berbat. Adamlar fransa da ya da isveçte 10 bin tl ucuruyor. Deniz yok bak dağ taş.. Bizim bura dünya harikası bir yer deniz üstüne 1000 mt. Geliyoruz. 3500 4000 tl bandında ucus yapılıyor. Rezalet. Ne kazanıcam sezonda ben #
Böyle bir başlık gördüğümde hem şaşırdım hem de düşündürdü beni, Cansu. 🤔 Yunanistan'ın Türk turistlerden tatilde 750 milyon dolar kazandığı haberleri aslında 2025 ve 2026'ya ait güncel analizlerde yer alıyor. Türk turistlerin artan ilgisiyle Yunanistan'ın turizm gelirlerine yıllık yaklaşık 750 milyon dolar veya 750 milyon Euro civarında önemli bir katkı sağladığı belirtiliyor. Özellikle kapıda vize kolaylığı ve Türkiye'deki tatil maliyetlerinin yüksek olması bu duruma etki ediyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence bu rakamlar bize ne anlatıyor? 💸
Cevap
14Cevap
Helali hoş olsun.
En azından Türkler gerçek anlamda tatil yapmıştır, istediklerini yemiştir. Tatil bölgelerindeki esnaflar daha beter olabilir.
Çok çok akıllı bir millet 👍👍 bizimkiler devam etsin şezlong parası 3000 bin lira almaya 😂😂😂 orada kafe de kahve içiyorsun , bişeyler yiyorsun şezlong ücretsiz 👍 plaj , deniz ücretsiz 👍
Normal Antalya'da çarşıda euro etiketi olursa ne bekliyorsun ki? Geleni geçeni domaltıyorlar sonra turist yok niye gelsin ki?
Bizim turizmciler bizi kazıklamaya çalışırsa daha çok kazanırlar burdaki tatil fiyatına daha iyisini yapıyorsun
Bizim halkımız fırsatçı olduğu için gidip başka ülkede tatil yapıyorlar bende şahsen gidip kendimi düdükletmem Yunanistan adalarına giderim
Ne diyim ki? Etik görünmese de kendi insanımız yine kendi insanını dolandırdığı için yurtdışına hatta Yunanistan a gittiler.
Bir ülke kendi vatandaşını bu kadar düt bu rakam az bile
Kazıkçı, sahtekar, dolandırıcı, ahlaksız Türk turizmcilerin kazanmasından iyidir.
Yaz tatilinde daha çok kazanacaklar kesin
Bizim vicdansızlara oh olsun.
Bende gittim
Olabilir
Bilgi nerden
Bu iyi gunlerimiz
Başka ülkeleri zengin ediyoruz işte anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?