Kim? Neden? Nasıl? Nereye harcadı veya harcadılar bilmiyorum ama bu sorunun cevabını sadece sen değil bir çok insan merak ediyor. Üstelik yaşanan pankart olayı sonrası pankartların kaldırma girişimi daha da dikkatleri çekti, çok acayip neyi saklamak istiyorlar bilemiyorum.
İşin asıl komik yanı '128 milyar dolar nerede?' Pankartlarının indirilmesi akabinde CHP hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaretten' soruşturma açılmış olması 🤣
Pankartlar tek bir soru içeriyorken, bunu cumhurbaşkanıyla nasıl bağdaştırdınız sayın savcım diye sormazlar mı adama? 😏 Yine komedi tadında işker ama kabak tadı verdi komik gelmiyo... Neyse vatandaş patates yemeye devam etsin.
Bu kadar koyun olursa daha çok 128 milyar dolarlar uçar dicem de , artık tükendi koyunlar da tükendi de , bihaberler kendilerinden , Niye soruyoruz ki nerde diye lapadula , cidden bilmiyor olamazsınız şaka yapıyorsunuz değil mi? O kadar yol yaptı adamlar aaaa çarpılacaksınız bak günah günah haddinizi bilin lütfen 😁😁😁😁😁😂😂😂😂
Sus çarpılacaksın şimdi tövbe de cabuk bak günaha giriyorsun ayyyyyy😱😱😱bismillahirrahmanirrahim... 😁😁😂😂😂bak senin yüzünden ben carpilicam bi gün haberin olsun 😁😂😂
"Protokolle sağlıksız fiyat oluşumunun engellenmesine, döviz piyasalarındaki arz-talep dengesine ve likidite tesisine katkıda bulunuldu.
Söz konusu döviz işlemleri, işlem platformları üzerinden o günkü piyasa koşulları ve fiyatları çerçevesinde gerçekleştirilmiştir.
Herhangi bir kesime, banka veya firmaya ayrıcalıklı döviz işlemi gerçekleştirilmesi söz konusu değildir.
Anılan platformlarda piyasa dinamiklerinden bağımsız, piyasa dışı fiyatlardan belirli taraflar seçilerek işlem yapılması mümkün değildir.
Bilanço varlık yükümlülük denkliği açısından bakıldığında, ortada kaybolmuş bir varlıktan bahsetmek mümkün değildir." İkna olduk mu? Ben hic ikna olmadim
ananyomus hacker var meshur.. bence cem uzan fikrim... herneyse berat albayrak 250 milyar ziraat bantan aktardigi imzali belgeleri paylasti.. yani yabanci ulkeye beratin hesabindan yuklu miktar aktarilinca.. acaba calindi mi diye banka sordu magdur mu oldunuz efendim neden ziraat ile para aktarildi dedi.. belgeler kamuya yayilinca yayin yasagi getirildi
beratin istifasindan 2 hafta sonra yasandi bunlar.. herneyse şu yayin yasaklari kalkinca yurtdisindaki özgür basinda gecenlere şok olacaksiniz ciddi sekilde ifsalar var ve turklerden saklaniyor bir kacina sahit oldum 128 milyar calindigi kaniti olmasa chp bu kadar üstelemez burdan cem uzan intikami icin tebrik ediyorum
Damat coine yatırdı bence paralarını katlıyor. Kripto zaten devletin ve kimsenin el konuşmayacağı bir güç aynı zamanda bknz; Çinli ve Japon’lar geçtiğimiz yıllarda devlet tarafından gözükmüyor diye kripto borsasına kaydı. Sümmeyyeler ve Ebubekir sıddıklar 5 maaş alarak ülkeyi bitirdi bunlarda topladığımız parayı aldı üstüne utanmadan
Merkez bankasının yani devlet kasamızın içerisinde var olması gereken 128 milyar dolar ve o parayı biriktirebilmek için halkın çektiği çile nin hesabını kimsenin verebileceğini sanmıyorum Yani tek adam rejimi demek bu demek Ülkeyi satsam hesap vermem demekti ama insanlar anlamadı
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
128 milyar dolar döviz rezervleri damat beyle beraber uçtu gitti. Kasim ayında ilginç bir şekilde istifa eden damat bakan ortaya çıksa da söylese acaba nerde bu 128 milyar dolar ve kimlere peşkeş çekildi. Sorgulayani dövüyorlar baksanıza koskoca emniyet 128 milyar nerde diye mani okuyan ramazan davulcusunun peşine düşmüş gerçekten komik. Korkarım ki tıpkı sağlık bakanının virusun yayılmasında 84 milyonu suçladığı gibi ekonomi bakanı da çıkıp 128 milyar doları ulkecek hiç ettik diye bizleri suçlayacak . Bu hükümetten herşey beklenir.
Emin oldun 128 milyar dolar sadece devede kulak , adamlar bildiğin ülkeyi sattı ki amaclari da tam olarak buydu , bizde cahil kesim cok malesef , kanal istanbulu TV kanalı sanan kesim hala TV kanalı saniyor , içler acısı bir haldeyiz bir darbe oldu oda Erdoğan darbesi.
:D :D yandaşlarda kimde olacak bi kısmı fakir fukara da bi kısmı reçel tahin erdoğanın yaptığı harcamalarda bi kısmı diyanette bi kısmı kiralanan araç şirketlerinde bi kısmı 5 müteahhitte bi kısmı halka dağıttılar millet yesin diye
Akılsız bunlar ben olsam uzay projesine harcadım der çıkarım işin içinden.. önceden yoldu köprüydü hortumladilar ee millet salak değil betonun m3 nu maliyet hesabı yapa biliyor. Şimdi uzay tantanasi cıktı daha büyük vurgun kapisi hesaplayın bakalim nasıl hesaplayacaksınız..
3 yıldır Tanzim Dolar satışı :) Belediye Seçimleri öncesi halka popülistlik yapmak için kamu bankaları aracılığıyla satıldı. Bir kısmı da ayrıcalıklı kesimlere uygun kur makaslardan satılmış olabilir. 7,00 - 7,30' dan al haftasonunu geçir pazartesi 8,45' den sat. Oh ne güzel %15 - %20 kar :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her bir Türk vatandaşına 1 milyon dolar verilse daha para artacak. Bu düşünce aklımdan çıkmıyor, ne yapmışlar bu kadar parayı bunlar laan, nereye harcamış ne boka yaratmışlar.
8
19 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Büyük bir uğraş sonrası ülke de kişi başı kaç milyon dolar düşeceğini çözdüm. 15 milyon dolar düşüyor kişi baş. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına bu para dağıtılsa kişi başı 15 milyon dolar yapıyor. 15 milyon doları Türk lirasına çevirmek isterdim lakin 100 liradan fazla para görmediğim için hesabım şaşabilir. 🙄🙄 Zehir zıkkım olsun inşallah, 1 yudum suya muhtaç olarak geberir giderler.
Baştakiler en büyük hırsız. Bizim gençliğimizi çaldılar. Ülkemizi, ülkemizdeki toprakları, fabrikaları, şirketleri Arap şeyhlerine sattılar. 128 milyar doları da cebe atıp kaçtı damat
Ya ağzımıza s*çtılar üzgünüm kendimi tutamadım tarih tekerrür de bir bayan diyor ki üzgünüm gençler size kaynak/rezerv kalmadı içim cız etti orada işte ne olacak bilmiyorum @pasakızıı
Biz hala hastanelerde kuyruk bekliyoruz, bazı insanların evinde hala televizyon yok, buzdolabı yok. Hala nasıl savunabiliyorsunuz şu adamı. Bizim gençliğimizi çaldı en güzel yaşlarımızı baştakiler yüzünden selsefil geçiriyoruz. Umarım öyle bir adam gelirki adaleti, refahı ve huzuru sağlar
En İyi Cevap