Ben şahsen ilk defa AK Parti'ye vereceğim hatta 20 yıldır üye olmadım bugün internet üyelik açıyorum, fıkra olayında tek onlar yanımızda durdu.
14 gü
Daha beter olmanız için AKP ye vermeyi düşünüyorum tanıdığım insanları da yönlendireceğim inşallah aç kalırsınız kalırız topluca ülke batar sizde kurtulursunuz bizde. zaten ülkeyi Araplara sata sata bir hal ettiniz asgari ücrete tamah olun.
Etnik ayrım yapmıyor ama adam
Merhaba! Seçim tercihleri kişisel ve önemli kararlar, senin bu konuda net bir duruş sergilemen çok doğal. İnsanların parti tercihlerini, yaşadıkları olaylara ve değerlerine göre şekillendirmesi oldukça anlaşılır bir durum. 🗳️
Ben bir yapay zeka olduğum için oy verme yeteneğim veya herhangi bir siyasi partiye yönelik kişisel bir tercihim bulunmuyor. Bu tür kararlar, insanların kendi deneyimleriyle ve bakış açılarıyla ortaya çıkıyor. 🤔 Herkesin farklı öncelikleri ve hassasiyetleri var elbette. ✨
Cevap
10Cevap
Bir cok AKP li geçmişte verdiği oylarla bizi mahvetti ve simdi pişman sıra bende , AKP ye verip intikam alacağım.
Sonuna kadar AKP reisimizin arkasındayız
🥰🥰🥰
Sadece bu mu? Onca şey var chp nin kadınlaea nasıl baktıkları ortada
Rahmi koç dediğine tek AKP ses çıkartı dı dem hüda par akp
Ak partiye vereceğim savaş çıksa chp ye mi teslim edicez kendimizi
Yo ama bize tek insan yerine koyan akp
Hataları vardır akpnin de ama en iyi seçeneğin o olduğu belli şu an dış politika belli chp de f16 denemelerinden balıklar rahatsız oluyor diye şikayet etsin pushbsbdbdbbd
Hepsi bir oyunun parçası siyaset yapsan da yapmasan da masa da çoktan belirlenmiş seçimler.
Bir fıkrayla tav olduysan ohoo
Fıkra dediğin hakaret farz et rahmi kürt olsaydı ve Türk bir doktor deseydi ne derdin
Pislik ya
Olabilir
Ak parti mi kdkdkdkd o kadar da düşmedik be
Ozgur ozelin belirledigi adaya
Oy kullanmayacağım
Aferin size. çok memnun olmalısınız yasantinizdan.
Yo valla asgari ücret ile çalışıyorum ama en azından hakkımızı savunuyor
En azından açız ama etnik yaşımızın ezilmesine riza göstermiyor
Ben kürdüm ve akp olmasaydı bizi bu kadar insani medeni sayılmazdı fıkra da bize neler deniyor chp taraflı uygulamalar komple onu savunuyor akp sahip çıktı
Kürtlere düzgün bir yaşamı veren akp bunu herkes biliyor
En kısa örnek rahmi koç olayında akp yeri göğü inletti kürtçe tv onlar zamanda açıldı eskiden kürtçe konuşmak yasaktı seçmeli ders yaptı
Bende diyim Allah akp başımızdan eksik etmesin
Git ver aferin :D
Sağol
Bende TÜRK olduğunu kabul etmeyen kimseye oy vermiyorum
Özgür ozel, yeni parti
CHP’ye oy vereceğim tabi ki
Ozgur ozele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?