Seçimlerde hangi partiye oy atacaksınız? Akp'ye niye oy atmayacaksınız?

Siz kime oy atacaksınız?

Ben muhalif biriydim Akp'nin zıttına gidiyordum özgürlükçüydüm Atatürkçüydüm ateisttim fakat son zamanlarda Akp'ye atmaya karar verdim. Güçlü dediğim dedik bir rejim olmazsa muhalifliğinde bir esprisi kalmıyor. Düşünsenize Chp iktidar bu seferde Akp muhalefet olucak. Bütün suçu Chp'ye kitleyecek döngü tersine dönecek.

Muhalefetin dediklerini zaten iktidar eksikte olsa yapıyor. Ve Akp yenileniyor Selçuk Bayraktar gibi yeni isimler çıkıyor. Damat gibi başarısız isimleri zaten istifaya zorluyorlar. İçimden dedim ulan onca okul yaptılar, hastaneler yaptılar. Dini kullanarak insanları etkilediler ama çoğu gencinde zıt etki yaparak dinden soğuttular. Yani acaba bu kadar dindar değiller mi her şeyi planlı mı yaptılar diye düşündüm. Dindarız diyorlar bunu kullanıyorlar fakat İsraillilerle el sıkışıyorlar masada fotoğrafları var. Acaba rol yapıyor olabilirler mi? Bu kadar zeki insanlar mı?

Yani insanları bilerek mi kendilerinden soğutuyorlar? Çünkü göz göre göre yapıyorlar bunu. Söyledikleri saçma sözleri buna göre hazırlıyorlar. Dolar 17 lira oldu. Bunu bilerek yapmış olamazlar mı? Ülkenin nüfusu artıyor kontrol altına almak için. Yurtdışındaki eğitim alan kesim için avantajlı bir durum. Dolarlarını bozsalar ev alacak derecedeler.

Bu adamlar zaten paraya doydu. Yeni gelicek olanlar para emmeye yer arayacak.

Zirveye çıkınca kimse düşmek istemez bunun için elinden gelen her şeyi yapar fakat bunlar düşmek için oynuyor. Her sözleri, her davranışları. İlgiyi üzerlerinde topluyorlar ve muhalefetin hayalet olmasını sağlıyorlar. Ama Sihaları, İhalarıda Ukrayna'ya Rusya'ya satıyorlar. Suriye'nin kuzey bölgesini ele geçirdiler. Libya'ya asker gönderiyorlar. Mavi Vatan için çalışıyorlar.

Tek anlam veremediğim olayları Suriyeli, Afgan sığınmacı kaçaklar. Onları nabacaklar? Avrupa'nın üzerlerine mi salacaklar yoksa asimile mi edicekler? ya da asimile edip Suriye ve Afganistan'a gönderip kontrolü mü sağlicaklar vasal gibi?

Sizce 5 yıl daha Akp'ye dayanır mı bu ülke? Akp'ye oy vermek doğru mu? Çünkü bu ülkenin daha liberalist azcıkta olsa sola kayan görüşleri olan muhalefete hazır olduğunu zannetmiyorum Ki zaten muhalefet yine sağcı.

AKP
Chp-İyi Parti-DEVA
Memleket Partisi
Zafer Partisi
Genç Parti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer partilerin vaatleri sıkıntı geldi bana;
Memleket partisi Muharrem İnce;eğitimi tarikatlerden alıcaz diyor. Eee tek vaadin bu mu? Anayasaya göre tarikatler zaten kapatılmış olması lazım. Demekki kabul ediyorsun. Türkiye güzel olucak falan filan soyut şeyler.
Zafer partisi;sığınmacıları göndericez falan filan ee tek vaat bu mu? Ekonomiyide bu kaçaklara bağlıyorlar. Giderlerse düzelicek diye. Avrupa'ya zıtlar. Türklük içinde bir şey yapmıyorlar. Full saldırgan.
Güncellemeler
+1 yıl
Genç Parti Cem Uzan'da; doğu'da yeni Las Vegaslar kumarhaneler kuracağız diyor. Doğu ve kumarhane? Dolarlar, eurolar, dinarlar akacakmış. Sonra yine aşiretler türeyecek tabi. Borsayı açacakmış yeni borsa merkezleri kuracakmış. Avrupa'ya girecekmişiz. Tek somut vaatler açıklayan Cem Uzan'dı. Fakat Türkiye için ideal vaatler mi bilemem.
Seçimlerde hangi partiye oy atacaksınız? Akp'ye niye oy atmayacaksınız?