Seçimlerde hangi partiye oy vereceksiniz listede yoksa yorum yazabilirsiniz..
AK Parti
CHP
İyi Parti
MHP
HDP
Zafer veya LDP
Deva ya da Gelecek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Mevcut ekonomik sıkıntının sebebinin iktidar partisinin olduğunu söyleyenleri anlamak mümkün değil ! Arkadaş dünyada halen bile etkileri tamamen atlatılamamış küresel bir pandemi var ve küreselleşmiş dünyada bütün ülkeler etkilenmişken ülke olarak bizlerin etkilenmeyişini beklemek mümkün değil ! Bu ne iktidarın elindedir ne de kimsenin elindedir , çünkü tedarik zinciri bozulduğu için ekonomiye yansır ve fiyatlar yükselir her ülkede de hemen hemen fiyatlar aynı şekilde etkilendi sadece bizde değil ! Ayrıca daha pandemi bitmeden rusya-ukrayna savaşı çıktı o da zincirleme olarak ekonomileri etkiliyor , ayrıca askerimiz yıllardır ülkemizi savunmak toprak bütünlüğümüzü korumak için yurtiçi ve sınır ötesi harekatlarda ! Bunların hepsi ülke ekonomisini etkiliyor , bütün bunlar olurken ekonominin etkilenmemesi mümkün değil !
@aerolite kişi kendinden bilirmiş , demek ki size de kim ya da kimler ezberletiyorsa ezberletildiği gibi konuşuyorsunuz heralde ! Gerçek olanı söylüyorum, bir siyasi partiyi övüp ötekini de yermiyorum siyasi parti ismi de zikretmiyorum farkındaysan ! Herhangi bir üründen örnek vermek gerekirse pandemi öncesi 15 TL'ye aldığım peynir pandemi geldikten sonra sürekli artışa geçti ve bugün 70 TL , pandemi öncesinde yıllarca en fazla 15 TL'ye yükselmiş fiyat pandemi geldikten sonra 2 yılda 55 liralık artış göstermiş ! Yağ fiyatı pandemi öncesi uzun yıllarca 45 TL'ye yükselebilmişken pandemi geldiğinden beridir 2 yılda sürekli artışa geçti ve bugün 160 TL ! Örnekler çeşitlendirilebilir fakat hepsinin ortak noktası aynı yere çıkar ve sonuç şudur "ENFLASYON, PANDEMİ NEDENİYLE TEDARİK ZİNCİRİNİN BOZULMASINDAN KAYNAKLANMAKTADIR" !!! Ülkenin soyup soğana çevrilmesi iddiası başka konu, enflasyon başka bir konu , ben enflasyonun sebebinin neden kaynaklandığını anlattım , konu enflasyon ise ve doğruyu bulmak istiyorsanız doğru bu , eğer sizin gönlünüzde bir siyasi parti varsa ve onun seçilmesi için enflasyonu iktidara yükleyerek bu argümanı kullanmak istiyorsanız ben ya da başkası ne anlatsa boş, fikriniz değişmez bildiğinizi okursunuz ! Oysa ki millet olarak tabiri caizse siyasi partilerin avukatlığını yapmak yerine patron gözüyle bakmak ve ona göre seçmek en doğrusu ! Yani şöyle düşünün , örnek olarak biz vatandaşlar olarak 85 milyon ortaklı bir şirketin birer ortağıyız ve işe eleman alıyoruz , siyasi partiler de iş başvurusu yapıyor , biz işe başvuranlardan herhangi birine aşık olmak ya da gönül verip her koşulda herşeye rağmen onu işe almaya çalışmak yerine cv inceleyip kim 1 gram daha iyiyse onu seçip işe almalıyız ! Biz onların avukatlığını yapmak yerine onlar biz patronların gönlünü hoş etmeye çalışmalılar!
Zafer
Cevap
11Cevap
hdp oylarına talip kılıçtaroglu aday olursa Türk ün gücü adına reise oy vericem.
türkün gücü? ülkede Türk kalmadı
Halen daha akp zihniyetine oy verenlerin beyninden şüphe duyarım <3
hala akparti çıkıyor kafayı yersin ulan körü s... sen şimdi ye gözü açılırdı
Saygı duymak lazım siyasal görüşlere. Ak Parti'nin İlk on yılda büyük başarıları oldu. Özgürlükler noktasında epeyce yol katedildi. Ak parti'li değilim ama bunları da göz önüne almak lazım.
@CounterOffensive111 Ülkede türk kalmadı venezulaya döndük ne diyon
Türk veya bir başkası... İlk on yıldan bahsettim. Mültecilerden şikayetçi değilim ama ekonomik gerilemeden şikayetçiyim.
Hdp mi burdada kürt varmış,
inşallah kılıçtaroğlu geçerde şu ülkeyi satıverir sk kafalılar erdoğan diye yakınıp durur.
Meydanı pkkya terör örgütlerine küresel güçlere mi bırakacaz
oyları Reise Erdoğana vercez başka alternatif mi var zaten a. kYunanistan da adalara silahları yigiyor amerikan destekli akıllı olmamız lazım
Bu kötü gidişata rağmen hâlâ akepe diyenler neyin kafasını yaşıyorlar.
Karşıda alternatif yok adamlar korkuyor hocam
Stolkhom senddromu yaşıyorlar da ondan. Celladına aşık olan mahkumlar gibi.
Ak parti devrinde (ilk on yılda) ülkenin en refah ve özgürlükçü dönemi yaşadı. O sebeple bir şans daha vermek isteyenler olabilir.
@CounterOffensive111 son on yılı ise ülkeyi bu hâle getirdi.
Son yıllarda iyi gitmiyoruz. Burada haklısınız.
Akp, sistem.. vs en çok kimin karsisindaysa, oyum ona gider.
Kısaca hdp.
Hala akp diyenler var ya inanılmaz sjs
Ben daha guzel yönetimi parti açayım oy verin
liberal bir parti kur tüm oylar sana
Allahım sonunda liberal biri :)
Recep Tayyip Erdoğan
🖤R🖤T🖤E🖤
motiveye oy vercem a... mk
Kesinlikle Zafer partisi 🥰🥰
Zafer Partisi
Zafer Partisi
yanlışlıkla akp bastım