Kk ile Chpde versen mülteci sorununu halletmeyecek zafer partisi desen oda halledemez ekonomiyide yönetemez. Chp basina mansur gelse anca birseyler olur
Mecburen aldik keyfimizden almadik ayrica gerektigi zaman ulkelerine iade edecegiz merak etme git biraz arastir benimle dinsiz partinin agziyla konusma
Bak once terbiyeli olucaksin haddini bileceksin. Koyun falan hayirdir mk? Soruyorsun hangi partiye oy vereceksiniz diye insan gibi cevapladik o yuzden terbiyeli ol
Bari ülkeyi onlar geliştirdi demeyin yav. kaç para veriyorlar sana onları savunuyorsun? Çünkü onları savunanlar ikiye ayrılır. 1- para için savunanlar 2-beyni olmayanlar
Ne igrenc bir kizsin sen ya. Ettigi kufre bak amna kodugumun salagi. Oy vermem icin illa para mi vermeleri gerek? Gel bir almanyaya gor durumu turkiyenin durumu gayet iyi o yuzden benim oyum belli
Bazen diyorum ki RTE ye ver bu halka her şey müstehak😂 sonra vazgeciyorum ben kararsızım ama RTE ye vermeyeceğim belli. İyi partiyle CHP arasında gidip geliyorum. Kadın eli şart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnce ve özdag arasındayım şu an ama rte gitsin diye kemale bile verebilirim
Kk ile Chpde versen mülteci sorununu halletmeyecek
zafer partisi desen oda halledemez ekonomiyide yönetemez. Chp basina mansur gelse anca birseyler olur
Akp verecegim. Ulke onlar geldikden sonra gelisti
Bir bitmediniz
Bu ulke ozgur bir ulke degil mi? İstedigim kisiye oy veririm sanane lan?
Ülkeyi mülteci ülkesi yaptınız hâlâ konuşuyorsunuz bıdı bıdı diye. İnsanda azıcık utanma duygusu olur
Mecburen aldik keyfimizden almadik ayrica gerektigi zaman ulkelerine iade edecegiz merak etme git biraz arastir benimle dinsiz partinin agziyla konusma
Keşke koyunlar soruma gelmesin diye yazsaydim. Zaten işinize gelmeyince dinsiz, fetöcü vatan haini dersiniz
Bak once terbiyeli olucaksin haddini bileceksin. Koyun falan hayirdir mk? Soruyorsun hangi partiye oy vereceksiniz diye insan gibi cevapladik o yuzden terbiyeli ol
Bari ülkeyi onlar geliştirdi demeyin yav. kaç para veriyorlar sana onları savunuyorsun? Çünkü onları savunanlar ikiye ayrılır. 1- para için savunanlar
2-beyni olmayanlar
Yav değil mk olacaktı
Ne igrenc bir kizsin sen ya. Ettigi kufre bak amna kodugumun salagi. Oy vermem icin illa para mi vermeleri gerek? Gel bir almanyaya gor durumu turkiyenin durumu gayet iyi o yuzden benim oyum belli
Tam bir ak koyun olduğunu belli ediyorsun. Önce kendi ettiğin küfürlere bak ondan sonra ahkam kes koyuncuk 🐑
🐑🐑🐑
Şu an yanimda olsan bacaklarini kirardim zaten evlendiginde kocandan cok dayak yersin
Recep Tayyip Erdoğan 🇹🇷
😃😃😃
İslam lideri kanaat önderi halifem ❤
Yol yaptı köprü yaptııı hadi gidelim köprüleri kemirelim 😃 arapların g*tünü de yalayalim. Karnımız doyar belki😆
suriye sevici Türk düşmanı
yaaaa onlarrrr bizim dinnn kardeşimizzzzzz tabiki yardım edicezzzzz
Türk bayrağı yakan kendi ülkelerinden askerlik yapmamak için kaçan sapıklar bizim kardesimiz olamaz!
İlle de Reyise Vercem İlle de Reyise Vercem Sanane
Memleket Partisine
Cumhuriyet halk partisi
Zafer partisi ablacığım. Seni de bekleriz :)
Severim türkçüleri
Muhalefete vermeyeceğim o kesin.
Malum kişiye mı?
Hayır. Kk ülkeyi yönetemez
Kk kim? Ben RTE diyorum
Sen kime verirsin ikisi aday olsa
Bazen diyorum ki RTE ye ver bu halka her şey müstehak😂 sonra vazgeciyorum ben kararsızım ama RTE ye vermeyeceğim belli. İyi partiyle CHP arasında gidip geliyorum. Kadın eli şart
O aday olmayacak herhalde. Emin ol kk gelse bundan daha kötü olur😊
Knk kk kim ya la? Desene
Kemal😂
Ben Kemal'e malum kişi gitsin diye oy vereceğim 😂 yoksa çok sevdiğimden değil, 😂
Belediyede oy kullandın mı😂yasın kaç
18.. daha oy kullanmadim
Üniversite 1 misin
Yok mezuna kaldım
Sıralama kaçtı
950 falan
Sohbet de baya Uzadı ya 😂
Aynen sal beni😂
Uzamışken sorayım 😂 memleket nere?
Özele geçmiyorum 😃
Ben de cevap vermiyorum😀
Zafer Turizm