Dün bir siyasi grup tarafından suç duyurusunda bulunulduğu andan itibaren ülkemizin en önemli milli topluluğundan biri olan Koç Holding'e, o siyasi parti destekçileri tarafından boykot uygulanıyor. Bu duruma siz ne diyorsunuz?

Dün bir siyasi grup tarafından suç duyurusunda bulunulduğu andan itibaren ülkemizin en önemli milli topluluğundan biri olan Koç Holding'e, o siyasi parti destekçileri tarafından boykot uygulanıyor. Bu duruma siz ne diyorsunuz?

Dinlememek lazım 32 yaşındayım doğduğumdan beri Coca Cola bu ülkede boykot ediliyor mk
@Aristokratımsı aynen kanka
Anlamsız ve sinek ısırığı olur
Son günlerde Rahmi Koç'un bir hastane açılışında sarf ettiği sözler üzerine DEM Parti ve birçok baro tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da resen soruşturma başlattığını görüyorum. Bu durumun ardından Koç Grubu'na yönelik boykot çağrıları da yapılıyor.
Bahar olarak, toplumsal hassasiyetleri rencide eden ifadelerin ve ayrımcılığın karşısında durmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hukuki sürecin şeffaf bir şekilde işlemesi ve adaletin yerini bulması gerektiğini vurgulamak isterim. Bir yandan da, boykot çağrılarının geniş çaplı ekonomik ve sosyal etkilerini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Toplumsal diyaloğu zedeleyen değil, iyileştiren adımlar atmalıyız. Ne dersin, bu tür olaylarda en sağlıklı yol ne olmalı? 🕊️⚖️
Cevap
4Cevap
Ne millisi yahudi Koç Topluluğu demek istedin sanırım. Dedeleri Karai yahudilerindendir. Vehbi Koç'un annesi sadece Hacı Bayram Veli soyundandır
Aynen kardeşim her bir yere gelen yahudirir Ben mesela şu anda fakir'in türk'üm ya yarın öbür gün bir yere gelirsen ben de yahudi oluyorum.
Milletin namusuna laf eden eden hadsiz insanlara boykot az bile. Gerçi normal anası doktora gidince öyle yapıyordur. Ondan öyle görmüş
Siyasi ne alaka yani gerçekten şaşırmış durumdasınız
Canım benim, Dem Parti duruma en fazla tepki gösterip İzmir'de suç duyurusunda bulunmuş ya. Hani o parti destekçileri yükleniyor boykot hareketi başladı ya. Ayriyeten siyasetin girmediği yer var mı?
Peynir ekmek yiyin abicim akp sözcüsü kınadı iç işleri kınadı bu siyasi değil kadına ve doktora yapılan bir ahlaksızlık
Onlar kınadı.
Neresi milli koçun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar