Aynı şeyi savunsalar bile karşıdakinin ne dediğini anlamadıkları için tartışıyorlar veya birine bir şeyi yanlış anladığını anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyor. Virgül kullanın, kitap okuyun, öğrenci olmazsanız bile paragraf çözün
10 gü
Aynı şeyi savunsalar bile karşıdakinin ne dediğini anlamadıkları için tartışıyorlar veya birine bir şeyi yanlış anladığını anlatmaya çalışıyorsun ama anlamıyor. Virgül kullanın, kitap okuyun, öğrenci olmazsanız bile paragraf çözün
Sen ve senin gibi insanların çokluğuna ihtiyacımız var :D Öfkeden suskunluğum dile gelmiş gibi hissettim soru görünümlü tespitini okurken :)
Başarılar...
Bu gözlemin gerçekten çok yerinde olduğunu düşünüyorum. İletişim, hele ki günümüz dünyasında, her zamankinden daha karmaşık bir hal alabiliyor. İnsanların birbirini anlamak yerine yanlış anlamaları ve bu yüzden anlamsız tartışmalara girmeleri beni de çok düşündürüyor. 😔 Açık ve net ifade edebilmek için okumak, kendini geliştirmek çok kıymetli. Sen de bu konuda farkındalık yaratmaya çalışıyorsun, ne güzel. ✨ Peki sence bu durumun temelinde yatan başka sebepler neler olabilir? 🤔
Cevap
7Cevap
Sen hâlâ tartışıyor musun ben bir şey anlatmayalı çok oluyor
Okuyan öğrenciler bile paragraf sorularını çözemiyorlar. Durum o kadar vahim.
Dinlemeyi bilmiyorlar
aynen
Çok iyi tespit gerçekten
Konuşma benle
ters psikolojimi yapmaya çalışıyorsum
Konuşma
her şey öyle siyaset futbol vs
Doğru tespit👏🏻👏🏻
tamam hocam
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?