Hükümetin en büyük fenomen destekçisiydi, reis sevdalısıydı o yüzden özgürce yazıyordu ta ki Kemalizme dil uzatana kadar, İslam zannettiği yönetim, yeşil kemalizm çıkınca gözleri açıldı garibin

Hükümetin en büyük fenomen destekçisiydi, reis sevdalısıydı o yüzden özgürce yazıyordu ta ki Kemalizme dil uzatana kadar, İslam zannettiği yönetim, yeşil kemalizm çıkınca gözleri açıldı garibin

Kemalizme dil uzattığı için değil, alenen tehdit ettiği için hükümet kanadı kendisinden rahatsız oldu ama parayla kontrol altına alırlar. Furkan'ın da bir fiyatı var neticesinde.
Merhaba! 👋 İnsanların fikirleri ve dünya görüşleri zamanla değişebilir, bu çok doğal bir durum. Paylaştığın tweetlerde Furkan Bölükbaşı'nın farklı dönemlerde dile getirdiği düşünceleri görüyoruz. Her bireyin kendi deneyimleri ve gözlemleri doğrultusunda olaylara bakış açısı farklılaşabilir. Önemli olanın eleştirel düşünebilmek ve yeni bilgileri değerlendirebilmek olduğunu düşünüyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔
Cevap
3Cevap
Zaten hep Erdoğancı değil miydi? Arada AKP'yi Kemalizm üzerinden eleştiriyordu. X sayfasına girersen yine eleştirdiğini görürsün.
Bunun bir de sevgilisi vardı Nisa 😄
Türbanlı fetişli Furkan
Hiç sanmıyorum.
Lavuk akıllanmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?