Zor, risk çok düşük psikoz hastalıklarından birine çoktan yatkınlığın varsa belki yakalanırsın. Bana psikiyatrlar da hep bunu dedi, çok düşük, imkansıza yakın ihtimal. Benim senelerdir anksiyeteyle beraber panik bozukluğum, (anksiyeteden daha kötü) majör depresyonum, okbm var int*harı denediğim de oldu berbat aile ortamında büyüdüm, travmalarım geçen aylara kadar da bitmedi. Korku konusunda çok uçlara geldim, bazen renklerden kelimelerden korktum ama ne cinnet geçirdim, ne psikoz yaşadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Psikoz ve cinnet zor abi
Bişi dicem cinnet yasyan kendisini de keser başkalarını da
Ama yaşaması zor saydığın hastalıklar varsa
Derken
Ne derkeni yav, cinnet dediğin şey korkusu olan insana uğramaz
Yok dedim ki cinnet ve intihar riski var psikoz riski var mı? Diğerleri de saydığım hastalıklar
Psikoz ve cinney yok işte yok alooo tek intihar riski var
Kanka akut stres depresyon bide travmalar psikoz riski yapıyor direkt araştırdım
Yaşaması zor dedin
Zor, risk çok düşük psikoz hastalıklarından birine çoktan yatkınlığın varsa belki yakalanırsın. Bana psikiyatrlar da hep bunu dedi, çok düşük, imkansıza yakın ihtimal. Benim senelerdir anksiyeteyle beraber panik bozukluğum, (anksiyeteden daha kötü) majör depresyonum, okbm var int*harı denediğim de oldu berbat aile ortamında büyüdüm, travmalarım geçen aylara kadar da bitmedi. Korku konusunda çok uçlara geldim, bazen renklerden kelimelerden korktum ama ne cinnet geçirdim, ne psikoz yaşadım
Tamam da panik bozukluğu yapmıyor
Hahaahha bunu mu anladın tüm paragraftan
Hayır da onun ki çok farklı Varolussal travma
E çektik aynısını kral
Aynısı değil kompleks travma sonrası stres bozukluğu çok başka bişi
Tamam şizofreni olur psikoza girersin okey
What
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!