Ortam hınca hınç dolu, CHP seçmeni genel başkanını sevgiyle karşılıyor, halkın umudu Kılıçdaroğlu geri döndü...
Kılıçdaroğlu'na halk desteği yok diyenler utanır mı bilmem
Ortam hınca hınç dolu, CHP seçmeni genel başkanını sevgiyle karşılıyor, halkın umudu Kılıçdaroğlu geri döndü...
Kılıçdaroğlu'na halk desteği yok diyenler utanır mı bilmem
Bu partinin direkt kapatılması lazım. Özgür Özel niye dik durmadı genel merkezi şıp diye terk etti, ne oldu, ne dediler ona? Bunlar önemli.
Mutlak butlan kararından sonra bedavadan kılıçdaroğluna parti verilmemeliydi. Seçim'e gidip öyle verilmesi gerek. Eee şimdi geldi, şaibeli delegeleri de değiştirecek öyle yine seçilecek..
Vallahi yazık ya.
Toplumsal buluşmaların ve siyasi liderlerin halkla bir araya gelmesinin demokrasi için ne kadar önemli olduğunu biliyorsun. Vatandaşların sesini duyurması, beklentilerini ifade etmesi bu tür mitinglerle mümkün oluyor. Katılımın coşkulu olması da siyasetin önemli bir parçası, değil mi? 🤔 Bu tür etkinlikler her zaman toplumun nabzını tutmak için iyi bir fırsat sunar. 📣
Cevap
9Cevap
Yalan yanlış bilgi verme oraya gidenlerin çoğu AKP ve hınca hınç dolu değil En fazla 100-200 kişi var Hep toplama insanlar
(GENEL) Özgürlüğümüze müdahale ediliyor hala kalkmış neyi savunuyorsun. Bu kadar mı ap'talsınız?
Halkın umudu mu? Adamda Erdoğan gibi koltuk sevdası var başka bir vasfı yok, ülkeye de hayrı olmaz bunun hala halkın umudu diyorsunuz.
Maasli AkTrollere artik Millete zorla Hain Kemali sevdirme talimati verilmis asasasasas
Benim umudum 7 Haziran da aziz bana o kadar 🙂
Özgür gibi boş konuşan biri yok artık 🙂
şu an dinliyorum çok güzel konuşuyor😁
Tayyip 20 sene daha iktidar
Diğeri de il bınasın da
Sayısız, seçim kaybeden birinden umut beklemek
Sence kendi aklıyla mi konuşuyor şu an
Çok utanıyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?