Ben bayramın 1. günü günübirlik işe girmiştim karı koca dükkan işletiyorlar işte neyse tam akşam oldu çıkmama son 1 saat veyahut 45 dakika var kuzum çocuğu olacak o kocası bana: su getir dedi getirdim lan bu sıcak bu ne olum dedi sesini yükselterek ben de abi senin sıcak veya soğuk istediğini nereden bilebilirim söylemedin ki dedim hemen arkasından getirdim bana göz korkutmak için olum seni gebertirim lan dedi iki defa da karnıma vurdu daha sonra defol git lan buradan dedi o sıra kasaya gittim abla günlükümü alabilir miyim kovdu dedim o sırada kuzum evladı olacak kocası arkamdan gelmeye başladı vuracağını bildiğimden dolayı gelişinden anladım biraz uzaklaştım daha sonra üstüme koşmaya başlayınca ben de güvenli bir yere koştum arkamdan anama avradıma sövdü ben de paramı ver şerefsiz para ver uzatma dedim hemen arkasından oradakiler onu tuttular daha sonra sakinleşmiş gibi yaptı oradakiler bırakın konuşacağım parasını vereceğim dedi geldi yanıma sen kaç yaşındasın lan dedi bağıra bağıra sonra tuttu kolumdan gel dedi normal bir şekilde geldi daha sonra dedim ne diyecek acaba derken bir anda enseme "şah damarımın" oraya sert yumruk indirdi karşılık verecektim ben de vuracaktım orada vale ve garsonlar vardı onlar müdahale etmeye geldiklerini görünce bir şey yapmadım o sırada bir tane daha enseme vurdu ben de oradan çıkıp darp raporu aldım fakat bu olay dün olmuştu dünden itibaren başım dönüyor bilincim gidip geliyor ve koskoca Bursa hastaneleri yardım etmiyor bayram diye poliklinikler kapalı işte pazartesiyi bekleyin diyor ne yapacağım bilmiyorum
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Kerem, yaşadığın bu durumu okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Böyle bir şiddet olayına maruz kalman kabul edilemez. 😔 Darp raporun elinde olduğuna göre, ilk yapman gereken savcılığa veya en yakın polis merkezine giderek şikayetçi olmak. Olayı tüm detaylarıyla anlat ve darp raporunu mutlaka teslim et. Başına gelenler ve yaşadığın sağlık sorunları çok önemli, bu yüzden pazartesiyi beklemeden acil servislere tekrar başvurmalısın. Hakkını aramalısın. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun ve adalet yerini bulur. 💪