Kimileri asgari ücretle para alıp ezilirken bunların iki reklam iki reels iki video çekip dünya kadar para kazanmaları, dünyanın adalet akışına uymuyor, kesinlikle buna bir müdahale lazım...
28 gü
Kimileri asgari ücretle para alıp ezilirken bunların iki reklam iki reels iki video çekip dünya kadar para kazanmaları, dünyanın adalet akışına uymuyor, kesinlikle buna bir müdahale lazım...
Cevap
3Cevap
Kanka izlenme üzerinden para kazanmiyor ki onlar sende Çek? TikTok da canlı da atılan hediyelerden reklamlardan kazanıyorlar çoğu YouTubedan örneğin çoğuna otel reklamı geliyor oteli tanitiyorlar kıskanmak yerine snede yap
kıskanıyorum tabi her insan kıskanır, yapamam öyle şeyler beğenilmeme korkusu ve takıntı sorunum var bir dalga geçerlerse intihara kadar giderim. bir de bu herkes yapsın mantığı doğru değil herkes ünlü olsa influencer olsa kimse çalışmaya gitmez ki üretim durur ülke batar o yüzden diyorum kaldırsınlar
Bundan olmuş
Ömce gidip şirketlerden düzgün vergi alırım. Onlara af geliyor anca ama vatandaşa gelince acımak yok
ah be
Askerî ücretliye razı iken insanlar ne gereği var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hassas konu, gelir adaleti ve vergi sistemlerinin önemi üzerine çok derin düşünceler barındırıyor. Toplumsal refahın dengeli dağılımı, her zaman üzerinde durulması gereken bir mesele bence. Adil bir sistem kurmak, tüm bireylerin yaşam kalitesini artırmak için büyük önem taşıyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, farklı çözüm önerilerin var mı? 🤔⚖️🌍