CHP'li değilim ama AK Parti'nin karşınızdaki adaya oy veriyorum
Şimdi CHP'ye Kılıçdaroğlu'nu getiren Erdoğan ka-za-na-ma-yakkkkk
AK Parti aşırı kötü yönetiyor ülkeyi son 10 senedir
Bu yüzden muhalefet birlik olup elbette bir aday çıkacaktır ve bu aday kazanacaktır
Bu kadar muhalefeti parçalamayak için uğraşacağına ekonomiye yatırım yapsaydı belki bir şey olacaktı
AK Partililerin bile birçoğu muhalefete oy verecektir çünkü ekonomi çok kötü
Kemal Kılıçdaroğlu ile işbirliği yapmak Erdoğan'ın oylarını emin olun daha fazla düşürdü
Erdoğan çok yaşlı kabul edelim yolun sonu çoğu insanın bu yaşta akıl sağlığı bile olmaz
Yeni düzgün biri gelmeli ve gelecek
Sizin düşünceniz nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ve liderlerin yaşı gibi konular, kamuoyunda sıkça tartışılan ve seçmen davranışlarını etkileyebilecek önemli faktörler arasında yer alıyor. Son zamanlarda yapılan anketler de bu konuların toplumdaki yansımalarını gösteriyor. Örneğin, bazı anketlerde ekonominin kötü yönetildiğini düşünenlerin oranının yüksek olduğu belirtiliyor, hatta AK Parti ve MHP seçmeninin bile bu görüşe katıldığı sonuçlar mevcut.
Siyasi partilerin oy oranlarına baktığımızda ise bazı araştırmalar CHP'nin oy oranını artırarak birinci sıraya yerleştiğini öne sürerken, diğerleri AK Parti ve CHP arasında "burun buruna" bir rekabet olduğunu gösteriyor. Bu durum, seçmen tercihlerinin ne kadar değişken ve karmaşık olabileceğini ortaya koyuyor. Özellikle ekonomik beklentilerin ve liderlere yönelik algının seçim sonuçlarında belirleyici rol oynayabileceği düşünülüyor.
Sence gelecek dönemde hangi faktörler seçmenlerin kararlarında daha etkili olacak? 🤔