Biliyorsunuz ki bazıları ne kadar kabul etmese de bunlar hizbullah terör örgütünün bir oluşumudur. Kabul etmeyenlerle tartışmak için açmadım ben bu soruyu onu bir diyeyim. Ben burada oy olarak ne katar ne kaybettirir onu konuşmak için açtım. Bence bu ittifak Erdoğan'a ve cumhur ittifakına oy kaybettirir diye düşünüyorum
Oy kaybettirir
Oy kazandırır
Ne kazandırır ne de kaybettirir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erdoğan'ın seçmeninde o zekanın olduğunu düşünmüyorum.
Yok ama elbet bence hani çok az da olsa bir etki yaratır bence bu
Sanmam
Zaten kaybedeceğini gördüğü için hüda par ile ittifak yaptılar, denize düşen yılana sarılır misali
Tamam da bu daha da çok oy kaybettirmez mi işte ben de onu anlamıyorum açıkçası
orada amaç hizbullahın suçlu liderlerini korumak
Hmm anladım da giderayak bana saçma geldi yine de
Amaç onlara dokunulmazlık sağlamak
Hmm anladım ama başa gelemezse her türlü boşa çaba işte
Şansını deniyor.
O bölücü ve gerici hizbullahçılarla ittifak olmasının sebebi oyları arttırmak değil, doğu ve güneydoğuda sandıkların başında baskı ortamı oluşturmak ve onların silahlı milist güçleri olabilir ancak
Amp oy veren biri olsam direk oyunu keserim net. Çok pis bi parti bunlar
Yani evet oy için her şeyi yaparlar bence de
Oy kaybetirmez kazandır özellikle hdp bölgelerinde oy kazandır
Çok az oy kaybettirir çünkü CB ye tapanlar var neredeyse
Bence de az da olsa kaybettirir
Ben vermem şehitlerin kanını elime bunamam
Kime oy vereceksiniz peki?
İnce ye vericem ona da güvenmiyorum ama içlerinde ki en düz duran o gibi
Bana da o hiç güven vermiyor açıkçası ama siz bilirsiniz
Neden vermiyor ve sana kim güven veriyor
Yani aslında yalan yok benim gönlümden geçen mansur yavaş ama o aday olmadı ki o olsa gerçekten çok rahat verirdim oyumu ama Muharrem İnce kısmına gelirsek bilmiyorum hal tavır ve geçmiş seçimde yaşananlara göre bakarsam bana çok fırlama bir tip gibi geliyor hatta Erdoğan'dan bile ki zaten çok hazırcevap birisi. Yani bu dediklerim kötü değil ama işte nedense güven veren birisi bana hiç değil. Kılıçdaroğluna vericem ben mecbur yani. En azından ortada bir ülke kalsın istiyorum yoksa diğer türlü o malum şahıs kazanırsa da artık bu ülkeden gitmeye bakarım başka çare yok
Öncelikle Muharrem İnce nin söylediğini söyleyim ne olursa olsun bu ülkeden gitmek yok beni bu ülkeden tankla tüfekle kimse çıkaramaz bu ülkeyi bizim dedelerimiz kurdu bizi begenmeyenler gitsinler
Mansur Yavaş çıksaydı ümit Özdağ ve Muharrem İnce de destek vereceklerini açıkladılar zaten gerçekten iyi bir isimdi ama kk ye hiç güvenmiyorum bu yüzden ince diyorum bu iktida da bu muhalefetten de kurtulmak istiyorum
Biraz kaybettirir
Bakalım ama ne olacak