Çoğunluğu merak ettiğim için sordum arkadaşlar yanlış anlamayın
Kazanır
Kaybeder
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kadar düşman nesil kazandı. Gençlerin tüm haklarını elinden aldı, oyun konsoluna bile sırf gençler hiç alamasın diye ek vergi getirdi. Gençleri dinden uzaklaştırdı. KDV, ÖTV, et zamları, iletişim zamları, internet zamları derken 3 kuruş bize verip 50 kuruş geri alırken, kendine 5-8 bin arası zam yaptı. Kaz Dağlarını yok etmeye çaba sarf ediyor. Ona oy veren insanların bir bölümü uyandı, şimdi son koz doğalgaz ve 2023'te kullanıma açılır diyor. Damat denen malûm kişi hakkında tartışma çıkınca birden dolar gene yükseldi ve yetmez gibi Enerji Bakanı olabilir ilerleyen haftada dedi. Her şeye rağmen kazanırsa gerçekten bütün ülke olarak bize müstahak.
Kim verir Erdoğan’a artık oy? Ülkede alım gücünün hiç bu kadar azaldığı dönem hatırlıyormusunuz. Eskiden tüp kuyrukları var dediler 2019 da milleti patates kuyruğuna soktular. Ülkenin ekonomisi yerle bir oldu. Ülkeyi yönetmeyi bırak bundan sonrası için bile büyük bir enkaz bırakacaklar arkalarında.
Cevap
2Cevap
Eğer hakkıyla seçim yapılır sonuçları oylara göre açıklanırsa kaybeder. Ama böyle bir şey olmayacağını bir çoğumuz biliyoruz diye düşünüyorum.
yeni nesil oy vereceğinden %90 kaybeder
Şu anki kanunlara göre aday olamıyor 2023de
Anketi cevaplamaya korkuyorum
Kazanırı seçtim başıma iş gelirse diye
hahahwskskejws :D
Yaşasın reisimiz :(
kjdfnjkdgjdg ben kazanamaz sectim nolcak ya
kimse göremiyor zaten salla gitsin
ya ben zaten yasamadigim icin rahatim ama nolcak secseniz sjskj
@LilaKansiz bende gitmesi gerektiğini düşünüyorum, yaptığı icraatlardan değil bence fazlasıyla ülkenin başında durdu
bencede ve gundemi uzayla oyaliyor canım ekonomi sifir diyor ordaki kankilerim
Gençliğimi zindana attılar resmen #oymoyyok
turkiyenin ekonomisi kotuymus bence kazanmayabilir
Kazanacak göreceksin
@nevermindbro bilmiyorum beni ilgilendirmiyor orda yasamadigim icin
Ne güzel kurtulmuşsun
@nevermindbro ne anlamda
Her anlamda kurtulmuşsun.
@Rockncoke belcika.]
@Rockncoke tabiki.]
karşısındaki adaya bağlı
Kazanabilir belki