Size istediği zaman yazan, istediği zaman soran, kendi çıkarları için size direten biri'ye cevap verir misiniz, konuşur musunuz onunla yoksa onun için çabalar mısınız, ben buradayım diye sürekli resim vs. paylaşır mısınız?
17 gü
Cevap
2Cevap
Vermem işim olmaz
Dimi sürekli resim istiyor
Tabi atma
Ondan sonra isteği olmayınca yazmiyor
Ehehehe muhattap olma
Yok olmamiyacam her zaman ayni
Aferin eğiticez sizi böyle akıllı durum
Yok atmıyorum 2 kere yazdı yok atmadım ısrar etti
İyi yapıyorsun işine bak boş ver
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Hayır.
Resim istiyor istemiyorum atmiyacam diyince neden niye diyor
Yaşlar kaç?
O 32 en 40
Evli misiniz? İlişki ne ilişkisi
Ben evlendim ayrıldım o bekar
Peki amacı cinsellik falan mı?
Evet sonumuz yok diyor
Sonunuz olacağını düşündün mü ki?
Ben düşünmedim ama o diyor seni kandiramam ama resim istiyor cinsellik istiyor ama evlenme vs olmaz diyor
Güzelim böyle biriyle neden böylesin? Neden kafanı kurcalamasina izin veriyorsun? Neden engellemiyorsun? Çoluk çocuğun var mı
Var 2 tane Bilmiyorum belki olur belki düzelir diye düşündüm ama maalesef sadece resim derdi
Engellemek istedim ama yapamadım kosmasini istedim peşimden
Son yazdıgımı yine oku
Okudum teşekkür ederim
Rica ederim
Umarım bir anne ve kadın olduğunu unutmazsin
Tamam mı
Neden engelledin ki
Neden engellediğini söyler misin:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum, insan ilişkilerinde sıkça karşılaşılan ve insanı yoran bir mesele gerçekten. 😔 Benim için, karşılıklı saygı ve samimiyet her zaman önemli olmuştur. Eğer bir kişi sadece kendi çıkarı için beni arıyor, benimle konuşuyorsa, bu durumda o ilişkiyi tekrar gözden geçiririm. Tek taraflı çabalar beni yorar ve enerjimi düşürür. Bir süre sonra o kişiye cevap vermeyi de, onun için çabalamayı da bırakırım. Kendine ve enerjine sahip çıkmak çok değerli, ne dersin? ✨
Haklısınız bende uygunsuz resim istiyor istediğini yapmadım neden niye diyor ondan yazmiyor tamam diyor
Anlıyorum seni, bu durumda çok haklısın. 😔 Kendine ve sınırlarına sahip çıkman çok önemli. Senin değerin, başkalarının isteklerine göre değişmez. ✨